Елена Ристеска tit slip

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Платен мастурб...маркетинг:

Ефтино печатење во сите формати и урамување во специјално стакло, кое не ви спречува нити милиметар квадратен од она што е зад него - а сепак лесно се чисти од сите видиви на флеки и други ликвиди.

Шифра: ВеЦе Постери

Само кај нас, "Го-Ве" Д.о.о.

ХУХ... каков подарок за Нова Година, наместо нешто албумче ново или некој голем концерт, таа префрлила на.... хехе
Ова и е новиот омот за албумчето што се секираш :icon_lol:
На изборот за српска песна на евровизија оп прслучето надвор,сега цицето,наредна слика nude :vozbud:

Фејк е.

Уште една бугарска пропаганда. Сакаат со вакви трикови да не заебат.
Утре ќе ја стават на насловна на Вест, ќе се разграба одма.
По неколку часа ќе паднат првите жртви, срцевите болесници... инфаркти. Другата половина ќе ослепи. Паметни бугари...

hahaha...top slika! bravo, poleka,poleka...ke ja bide! Slikava definitivno NE E montaza!!! Drugo e montaza, bar moe mislenje e deka NE E!

абе само мене девојкава не ми личи на елена или шо е работава:toe: :pos2:

Па не личи баш на Елена , ама монтажирано е е браќа фотошопери :)

Набрекнатата брадавица...

Лол,не бе.
Телото сосе цице е исто,ама кој фотошопер освен татко ми може толку добро да монтира?

Брадавицата е некако чудна , јас мислам дека малку и потпаднала маичката и после лесно е да се среди само со брадавицата.

ама мене и во фацата не ми личи на елена (малку...)незнам...

Лелеееееее Фликс ти мора многу да си забеган по компјутери хехехехехехе...сите се радуваат на Елена,тој гледа дали е фотошоп или не,радувај се додека можеш не крши филм...хехехехехехе
Ми се свиѓа косата на Елена најсериозно!

Доста бе прво 3 пати го манав на Еленчето и после толку дркање го заклучив следново :vozbud::pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom