Електрични велосипеди

• Креатор на темата Креатор на темата Anco
  • Време на започнување Време на започнување
Видете ја ѕверкава сонувам за нешто вакво... :) https://www.youtube.com/watch?v=FYIJm7101pg Се гледа дека не е електричниот кит не е купечки човекот сам си го избрал и наместил плус тесни рачки и лесно скеле за аеродинамика фантазија.

Купи си веспа 50ка за 150 евра.

Точак е за спортување, грев е да му ги онеспособиш педалите.
Eве најсоодветен одговор

Дајте некој предлог да ја обновиме темава пошто во последно време имаат излезено доста нови поусовршенибелектрични точаци.

se prodava el. velosiped kupen pred 3-4 dena, ( nedorazbiranje,mi kupila i kerkami)
bandaz-gumi 20 kako poni i se preklopuva za transport
Motor RKS 36 v..... 250 w....5 brzini
Baterija 36 v .... 8, 8 Ac....35-40 km ( se zaklucuva,dva kluca)
Brzina 25 km
prenos Simano + 7 brzini
ima fiskalna smetka, garancija edna godina i drugi dokumenti.
Na popust bese 36.000 denari, go davam -minus 100 e odnosno za 30.000 denari.
ne e voopsto vozen vo garaza e,
sega neegde so popust go nudat 46.000 denari.
eve ja i original reklamata samo mojot e srebren metalik boja.

Attachments

• Слика0199[1].jpg
    Слика0199[1].jpg
    273,7 KB · Прегледи: 37
  • Слика0204[1].jpg
    Слика0204[1].jpg
    227,7 KB · Прегледи: 36
  • Слика0203[1].jpg
    Слика0203[1].jpg
    323,8 KB · Прегледи: 33
Вози ли некој од тука електичен велосипед ? Да сподели искуства, како е задоволен. Јас како шушумигата
20190315134112.jpg
возам тротинат и добро е . Сите кога се враќаат од работа, гужва, побрзо стигнувам дома исто и насабајле на работа, лесно склоплив е. Меѓутоа за подолги релациии си треба точак. Споделете искуства, со 250 W мотор вреди ли да се купи бидејќи има до 500 евра.

Вози ли некој од тука електичен велосипед ? Да сподели искуства, како е задоволен. Јас како шушумигата
возам тротинат и добро е . Сите кога се враќаат од работа, гужва, побрзо стигнувам дома исто и насабајле на работа, лесно склоплив е. Меѓутоа за подолги релациии си треба точак. Споделете искуства, со 250 W мотор вреди ли да се купи бидејќи има до 500 евра.
https://www.facebook.com/share/r/1Zp1DR7oht/

Овој е хибриден, плус на керозин...
Добра работа се тротинетите само што си нема соодветни ленти за возење кај нас и култура во сообраќајот.
Во Осло кога бев (таму се е електично до бродови) тротинети насекаде има за да можеш ако си за кратко време да посетиш повеќе локации.
Многу се возат велосипеди исто.
Кај нас ништо од тоа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom