Electric Universe (Live) @ МКЦ - 26.04.08

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
DARKFORCE напиша:
WRC Present:

ELECTRIC UNIVERSE - Live Performance

Local Support:
Wonderland Residents

More Info Soon...

Тоооооп, да се вратиме на сцената... :pijanici:

electric se zakon али сум разочаран од последниот пак кога доаѓаа, требаше да биде live настап ама ништо од тоа и башка дојде само еден од нив, али ипак добро беше.

Ќе биде добро осеќам. Ко што гледам и картиве не се многу скапи.:vozbud:

Flyerot e editiran. Karta za zurkata ke moze da se kupi na vrata po cena od 400 denari.

Машала, убаво журче.

Ај да почнам од почеток. Додека го чекав Воткамикс на клупите пред МКЦ се појави никој друг туку girlll. Ова и беше прва транс журка :) Кутрата измрзната, другар и уште повеќе, ама јас ете се жртвував и ја гушкаф додека да влеземе внатре.

Внатре првите две траки од загревањето што ги слушнафме беа од Dino Psaras и имавме чувство дека ќе го биде журот.

И дојде 1/2 Electric Universe.
Пола, затоа што го немаше гитаристот, некои од луѓето беа разочарани, ама сепак имаше квалитетен ди-џеј сет.

И на крај Who says fat man can't rule the dance-floor?! Типот од WRC, не ми текнува на името, ама знам дека ни искрчи кичмите на подиум со мноооогу психоделична музика. Отсеа натаму станувам резидент клабер на подиумите каде што пуштаат музика момците од WRC.

4:40 насиље брачко, насиље, го отштекаа од миксета ди-џејот.
Пат под нозе, среќни за уште едно изворедно клаберско искуство.

Ова журче беше прво транс журче на кое што присуствував. ЛУДНИЦИ БЕШЕ.. Неможам и ја детално да кажам кој, што, како пушташе праеше али битно си поминав феноменално.. Гарантирано нема да ми биде и последно журче.. САКАМ ПАААК.. Ама тие последните 5 минути.. АУУУУУУУУУУ.. Абре здивев.. Топои беше..
Бај Д Веј Тончи тенк ју вери мач што ме топлеше.. Пошо иначе сите коски по азбучен ред ќе ми испаѓаа :D
П.С. Памтиш делот со виното? Уште важи договорот нели? :D:D:D
Edit: Водкаааа реков дека ќе те запознаам? :pos2:

Као што напиша Тончи така и ја, одлично журче, силно журче.
Dare ft. Eci оптегнаа на почеток Dino Psaras, за добро загревање, а од 2 и 15 Electric т.е. Борче (Boris Blenn) почна да откорнува... трескање од земја беше на Gaijin Rocker, лудило тракица...
И после типот и ја незнам као се вика еден од резидент дј-ите на WRC не исцепи на ситно до крај, кога од штекер го откорнаа. И сви кучи после... епа кучи... :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom