И многу фанови на 101 со спојлери. Очекувано е тоа во околинава да биде повеќе популарно.Криво ми е кога ќе видам на Zamunda дека NFS The Run е повеќе симната од Skyrim
Нека не ти биде криво, види на Steam која е најпродавана и најиграна игра во последниов период. Можеби ја нема NFS на Steam па не може да се врши директна споредба меѓу нив две, ама фактот дека MW 3 (која нели рушеше рекорди) заостанува далеку зад Skyrim зборува многу. Која игра е повеќе симнувана од пиратски сајтови не е никаков фактор, битно е која ќе продаде најмногу.Криво ми е кога ќе видам на Zamunda дека NFS The Run е повеќе симната од Skyrim
Ми се има случувано истото со shouts. Обично кога ги reequip-увам го снемува проблемот.Во sneak има perk за намалување на звукот кога се носи heavy armor за 50 посто,и баш таков оклоп ме спасува сега кога сум на квестот за да го земам dragon claw.Штета што не можам да стелтувам кај натприродни суштества(во овој случај драгури ли се викаат).
Се мислам да билдам деструктивна магија,само доволно за да ме спаси кога сум во небрано.
Инаку ми се јавува проблем-користам огнен спел и во dragon claw квестот најдов свиток за fire ball.И кога се најдов да се тепам со пајакот ја фрлам магијата и после не ми дава да фрлам огнени магии.Си помислив да не е грешка што го ставив свитокот во фаворити па го повлеков од таму,ама пак ништо.
Може да се убијат, и мораш да ги убиваш за да има ја земаш душата "Dragon Soul". Со тоа после можеш да го искористуваш за "Shouts", односно магии кој ги имаш само ти, т.е. секој DragonbornАбе низ мапава ми летаат змејови. Си кружат онака без везе. Амбентален момент се тие или може да се убијат?
Мене ме нападна еден додека одев за Riften.Ваљда си летаат слободно.Абе низ мапава ми летаат змејови. Си кружат онака без везе. Амбентален момент се тие или може да се убијат?
Ти треба fix. Отпакувај го во Data папката (треба да биде Data/sounds/...).Стигнав до мисијата A cornered Rat ама неможам да ја отворам вратата на Esbern.Најверојатно е некој баг ама незнам што да правам како да го поправам?
И уште плејада ликови како Greybeards,рандом фаци низ Skyrim и суштества како Draugr. Фората е дека Thu'um се учи, али само Dovahkiin може да го добие знаењето директно преку апсорпција на душата на змејот.Може да се убијат, и мораш да ги убиваш за да има ја земаш душата "Dragon Soul". Со тоа после можеш да го искористуваш за "Shouts", односно магии кој ги имаш само ти, т.е. секој Dragonborn
It's a filthy world out there and every time you do battle with some nasty beast, there's a chance you may catch something from it. Each time you are hit by these enemies, there is generally a 5-10% chance that you contract the disease they carry. Of course, if you have abilities given to you by your race or by the equipment you carry that increase your disease resistance, this chance will be lessened.Ја играм малу по малу играва зошто не сум навикнат на вакви игри ама изгледа ме каснало вампир зашто ми пишува „you feel weaker as the sun rises“ и во Активе Спелс ми пишува нешто -25 % за нешто. Што треба ова да значи?![]()