dantemkd
demon hunter
За тоа и зборвам со реалокација ќе намачиш на стрејнт и декс ќе зголемиш интелегенција.Имам реквизити, не е проблем. Стапот може да користам(meteorite staff) ама не и магиите...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За тоа и зборвам со реалокација ќе намачиш на стрејнт и декс ќе зголемиш интелегенција.Имам реквизити, не е проблем. Стапот може да користам(meteorite staff) ама не и магиите...
Ja бев 25-9 или нешто. Се намачив со овој bloody finger кретенот пред Patches,меѓу другото...Прегледај го приврзокот 324197
Ден 4 левел 20 го ќушнав Маргит претежно лесно со bloody slash .
Сега ќе се фокусирам на ПВП повеќе.
Таман и да ја средат за 4ката со гејмплејот читам на постарите конзоли правела доста проблеми.Не ве читам ништо, само да се пофалам.
Прегледај го приврзокот 324208
Нека ме остават на раат сега сите до почеток на летово.
Pro imam, mislam deka nema problemi na pro kolku sto citav.Таман и да ја средат за 4ката со гејмплејот читам на постарите конзоли правела доста проблеми.
РС портот им е најужасен.Таман и да ја средат за 4ката со гејмплејот читам на постарите конзоли правела доста проблеми.
Неколку поинтер-вичер(ќе да и некои од другите титули во серијава) имаа неверојатен систем на борба. Некако ми доаѓа легиран заради некакво си queue т.е. се што треба да правиш е некако со задоцнување(и не зворам casting time итн туку ти зборам залет и такво срање.На кратко, први впечатоци од играта, вот беше во право за графиката, сосема просечна но секако тоа е најневажната работа кога се работи за соулсборн игра, на ПС4 про ја врти солидно со мали падови на фрејмови кога ќе се појават повеќе противници и на отворени простори, конзолата е мирна и не се напрега воопшто, во споредба РДР2 ја збудалува и се слуша како млазњак во сред соба, комбатот е кренат на едно ниво повисоко што е логично ради акумулирано искуство и тоа што самиот Мијазаки кажа дека за него ова е совршената игра, пример пари никогаш не ми било омилено и ретко сум користел, освен во Бладборн каде е полесно за правење и од витално значење за прогрес во самата игра, ми се свиѓа опцијата со скок / хеви демиџ и посебно ми се свиѓа гард и одма после тежок удар и практично непријателот ти е на послужавник да го докрајчиш. Ми личи на огромен огромен свет и имам чувство, за овие 2 кратки саати играње, дека не знам од каде да почнам и која страна да ја фатам. Не сум сигурен со собирањето на тие тревките и слично - и крафтање, отсекогаш сум мрзел да крафтам ајтеми, пример Вичер отсекогаш ме нервирало и ми било досадно и ретко сум користел, ќе видам како е тука тоа напраено и дали е must do или онака, ако е онака добро би било, барем за мене. Ја сфаќам потребата за ride и иако ми е ново, исто како и скокањето, и неспецифично за сб игра сепак мора нешто да се смени и да има прогрес, истото важи и за фаст травел, елиминирање на група непријатели и надополнување на естусите, све се тоа нови работи ( веројатно има и други, не сум видел сеуште све). Не знам како е борбата на коњ сеуште. Лично, на Вичер отсекогаш ме нервирало тепањето на коњ, многу тешко за контрола.