Elden Ring

• Креатор на темата Креатор на темата iceiceice
  • Време на започнување Време на започнување
Primetivte koga ne ste vo borba deka ne trosi stamina? Bag li e vo prasanje?

Inaku epten mi se sviga kako e napraveno javanjeto - imas dobra kontrola za razlika od Witcher kaj sto dur sopres so konjot masakr te pravat, bas se oseka dominacija posebno koga vlagas na grupa protivnici i gi mlatis odozgore, ima edno mesto kaj sto 2 grupi se tepaat megu sebe i prosto uzivam da se pustam megu niv i da gi secam na parcinja :D

Zasega sum impresioniran.

Primetivte koga ne ste vo borba deka ne trosi stamina? Bag li e vo prasanje?

Inaku epten mi se sviga kako e napraveno javanjeto - imas dobra kontrola za razlika od Witcher kaj sto dur sopres so konjot masakr te pravat, bas se oseka dominacija posebno koga vlagas na grupa protivnici i gi mlatis odozgore, ima edno mesto kaj sto 2 grupi se tepaat megu sebe i prosto uzivam da se pustam megu niv i da gi secam na parcinja :D

Zasega sum impresioniran.
Не е баг.

Ова е еден од најлесните босови кои сум ги сретнал :facepalm:
1646787292681.png

Полесно од ова - Mist Noble во Секиро. Толку беше очаен што не ни примети дека го убив...

-
1646787608496.png

- Ако ако, свиркај си ти...

Полесно од ова - Mist Noble во Секиро. Толку беше очаен што не ни примети дека го убив...

-
Прегледај го приврзокот 324498

Ова ако не се лажам е во првата пештера што треба да ја најдеш на "главниот пат". Да си ја нашол одма на старт, сигурно друго искуство ќе имаше :D

Ама да, сите овие мини босови по пештерите се прилично лесни, посебно па на повисок левел во првата област, ќе ги тепаш со 2-3 удари.

Ова ако не се лажам е во првата пештера што треба да ја најдеш на "главниот пат". Да си ја нашол одма на старт, сигурно друго искуство ќе имаше :D

Ама да, сите овие мини босови по пештерите се прилично лесни, посебно па на повисок левел во првата област, ќе ги тепаш со 2-3 удари.
Па да, морав да го избегнам коњаникот и да истражувам наоколу. Али сепак мислам дека не сум fat и ор.

Само 4-5 вакви мини босови имам сретнато, не сум многу излевелиран.

Хипотетички да го убиев коњаникот порано ќе одев во тој правец некој левел порано. Али коњаникот ме скапа од ќотек, умрев безброј пати и мораше да го скипнам :)

Се мачев и со змејот во мочуриштето, но знаев дека нема веќе кај да одам и морам да го тепам ноу метр ват.
После многу обиди кизне што ми текна да зеам коњ, што драстично го смени левелот да тежина.

Се мачев и со змејот во мочуриштето, но знаев дека нема веќе кај да одам и морам да го тепам ноу метр ват.
Многу малце работи мораш да ги направиш. Оди во правецот кај што те водат првите 3-4 сајт оф грејс и најди го Маргит. Време ти е :D

Па да, морав да го избегнам коњаникот и да истражувам наоколу. Али сепак мислам дека не сум fat и ор.

Само 4-5 вакви мини босови имам сретнато, не сум многу излевелиран.

Хипотетички да го убиев коњаникот порано ќе одев во тој правец некој левел порано. Али коњаникот ме скапа од ќотек, умрев безброј пати и мораше да го скипнам :)

После многу обиди кизне што ми текна да зеам коњ, што драстично го смени левелот да тежина.
Јас го ќушнав Маргит пред коњаникот.

Прошетајте по главните патишта ноќе можи ќе најдите уште некој.

Јас го ќушнав Маргит пред коњаникот.

200.gif

-
Прегледај го приврзокот 324498

Teпаш цвеќе. Ако имаш противотров практично нема тежина

Сега сум во замокот, изгледа пред goddick или што и да е. Не ни имам влезено во арената. Многу ме напнаа големите витези(заглавив кај оној со штитот претходно) а тој со халбердата исто ми се качи на глава. Овој првиот не беше толку опасен сам по себе ама кога напаѓа од заседа е проблематичен.
За вториот, OP please nerf напади со ветер. Чаре?
Unequip curved greatsword, equip zweihander, learn magic weapon и профит.
Само со стегери, и тоа ако ти снема знив си наебал.
Its not much but its honest work. Рестото од замокот без проблеми, со стелф.

Сега сум во замокот, изгледа пред goddick или што и да е. Не ни имам влезено во арената. Многу ме напнаа големите витези(заглавив кај оној со штитот претходно) а тој со халбердата исто ми се качи на глава. Овој првиот не беше толку опасен сам по себе ама кога напаѓа од заседа е проблематичен.
За вториот, OP please nerf напади со ветер. Чаре?
Unequip curved greatsword, equip zweihander, learn magic weapon и профит.
Само со стегери, и тоа ако ти снема знив си наебал.
Its not much but its honest work. Рестото од замокот без проблеми, со стелф.
Јас стигнав кај тој со ветерот, умрев одма. После му избегав пред да нападне и никогаш не се вратив таму пак :icon_mrgr:

Screenshot_20220309-203926.jpg

Падна и Рајкард. Интересен (y)

Јас стигнав кај тој со ветерот, умрев одма. После му избегав пред да нападне и никогаш не се вратив таму пак :icon_mrgr:

Прегледај го приврзокот 324584

Падна и Рајкард. Интересен (y)
Го натепав и Adrtree Avatar на јужниот(балкански) полуостров,
На коњ. Да ова е изводливо.
Tree Sentinel од другата страна. Тек сега стигнав до втора фаза. Абе секој напад му е instant kill да му се ебам. Ни маргит ни годдик не се толку напнати(ама тој вториот ги има истите сторм чуда со сплеш демиџ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom