Не ни прашувам, знам дека сум последениот
Ја ќарив цурата на соло, конечно!
Одлична борба, одличен босфајт.
Ми ја згмечи душата морам да признаам. Но исто така морам да признаам дека уште од привте неколку обиди како да сфатив дека не е така непобедлива.
Искрено како што ве читав очекував да е најтешкиот бос досега од сите соулс игри, но не.
Борбата изгледаше фер, немаше некои булшит механики како на пример кај Радагон со сплешот, па во втора фаза да треба да го бркаш со фул спид за да на крајот пропадне в земја и излези на другата страна на арената и да те гаѓа со некои глупави проектили 2.5 минути.
Дефинитивно кај Радагон бев повеќе исфрустриран, поготово во втората фаза.
Цурава ми пружи јако тешка борба, но фер. Респект
Можеби некој нема да се согласи, но Ишин останува сѐ уште на врвот.
На Ишин во втора и трета фаза не успеавав да му нанесам штета со фер борба, морав да го чизам.
И за крај- GOTY дефинитивно.
Не дека е најдобрата соулс игра, туку поради тоа што е соулс игра!
Зборувам субјективно, со сите мои огромни пропусти во играта и приказната.
Но ќе има нов плејтру.
МОРАМ!

Ја ќарив цурата на соло, конечно!
Одлична борба, одличен босфајт.
Ми ја згмечи душата морам да признаам. Но исто така морам да признаам дека уште од привте неколку обиди како да сфатив дека не е така непобедлива.
Искрено како што ве читав очекував да е најтешкиот бос досега од сите соулс игри, но не.
Борбата изгледаше фер, немаше некои булшит механики како на пример кај Радагон со сплешот, па во втора фаза да треба да го бркаш со фул спид за да на крајот пропадне в земја и излези на другата страна на арената и да те гаѓа со некои глупави проектили 2.5 минути.
Дефинитивно кај Радагон бев повеќе исфрустриран, поготово во втората фаза.
Цурава ми пружи јако тешка борба, но фер. Респект

Можеби некој нема да се согласи, но Ишин останува сѐ уште на врвот.
На Ишин во втора и трета фаза не успеавав да му нанесам штета со фер борба, морав да го чизам.
И за крај- GOTY дефинитивно.
Не дека е најдобрата соулс игра, туку поради тоа што е соулс игра!
Зборувам субјективно, со сите мои огромни пропусти во играта и приказната.
Но ќе има нов плејтру.
МОРАМ!