Elden Ring

• Креатор на темата Креатор на темата iceiceice
  • Време на започнување Време на започнување
Не ни прашувам, знам дека сум последениот :toe:

Ја ќарив цурата на соло, конечно!
Одлична борба, одличен босфајт.

Ми ја згмечи душата морам да признаам. Но исто така морам да признаам дека уште од привте неколку обиди како да сфатив дека не е така непобедлива.
Искрено како што ве читав очекував да е најтешкиот бос досега од сите соулс игри, но не.
Борбата изгледаше фер, немаше некои булшит механики како на пример кај Радагон со сплешот, па во втора фаза да треба да го бркаш со фул спид за да на крајот пропадне в земја и излези на другата страна на арената и да те гаѓа со некои глупави проектили 2.5 минути.

Дефинитивно кај Радагон бев повеќе исфрустриран, поготово во втората фаза.
Цурава ми пружи јако тешка борба, но фер. Респект :smirce:

Можеби некој нема да се согласи, но Ишин останува сѐ уште на врвот.
На Ишин во втора и трета фаза не успеавав да му нанесам штета со фер борба, морав да го чизам.

И за крај- GOTY дефинитивно.
Не дека е најдобрата соулс игра, туку поради тоа што е соулс игра!
Зборувам субјективно, со сите мои огромни пропусти во играта и приказната.

Но ќе има нов плејтру.
МОРАМ!

Не ни прашувам, знам дека сум последениот :toe:

Ја ќарив цурата на соло, конечно!
Одлична борба, одличен босфајт.

Ми ја згмечи душата морам да признаам. Но исто така морам да признаам дека уште од привте неколку обиди како да сфатив дека не е така непобедлива.
Искрено како што ве читав очекував да е најтешкиот бос досега од сите соулс игри, но не.
Борбата изгледаше фер, немаше некои булшит механики како на пример кај Радагон со сплешот, па во втора фаза да треба да го бркаш со фул спид за да на крајот пропадне в земја и излези на другата страна на арената и да те гаѓа со некои глупави проектили 2.5 минути.

Дефинитивно кај Радагон бев повеќе исфрустриран, поготово во втората фаза.
Цурава ми пружи јако тешка борба, но фер. Респект :smirce:

Можеби некој нема да се согласи, но Ишин останува сѐ уште на врвот.
На Ишин во втора и трета фаза не успеавав да му нанесам штета со фер борба, морав да го чизам.

Не дека е најдобрата соулс игра, туку поради тоа што е соулс игра!
Зборувам субјективно, со сите мои огромни пропусти во играта и приказната.

Но ќе има нов плејтру.
МОРАМ!
Стев почна однова и пак е пред тебе. :D

• Хаха
Reactions: wot

Jas go imav toa cuvsto so Ishin deka e pobedliv. Malenia mi bese tad poteska. Radagon e spamer, ne go smetam.

Goty… i ja bi Elden. GOW e odlicna no mi fali revolucionerniot shmek. Stray ja igrav isto, e fun no e samo nominacija sto i e dovolno. Horizon e za menee pretender iako ne mi e pocnata uste. Mnogu se nerviram sto ne najdov vreme da i sednam a baska ja ispustiv na popust koga bese 40 eur. Ne znam koja bese poslednata goty nominirana, valda nekoja COD, nebitna.

Jas go imav toa cuvsto so Ishin deka e pobedliv. Malenia mi bese tad poteska. Radagon e spamer, ne go smetam.

Goty… i ja bi Elden. GOW e odlicna no mi fali revolucionerniot shmek. Stray ja igrav isto, e fun no e samo nominacija sto i e dovolno. Horizon e za menee pretender iako ne mi e pocnata uste. Mnogu se nerviram sto ne najdov vreme da i sednam a baska ja ispustiv na popust koga bese 40 eur. Ne znam koja bese poslednata goty nominirana, valda nekoja COD, nebitna.
GOW е игриште, нема дилема.
Но ѝ фали едно нешто - не е хардкор.
Sry fans.
Автоматски споено мислење:

Malenia mi bese tad poteska
Од очај пробав да сменам со лајт оружје и да видам како ќе ми оди, но далеку погорчлива беше борбата.
Ја убив со билдот со кој ја поминав целата игра - тенк.

Гористев тешко орушје и ја башав, ѝ рушев поис и нанесував голема штета.
Ако ја оставиш да те допира се хила и борбата добива да тежина.

Последно уредено:
  • Ми се допаѓа
Reactions: wot
Ма шта ми зборите глупости бре нема конкуренција за GOTY. :D

Да бидам фер и мене да не ми беше bloodhound step уште ќе ја тепав. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom