Единиот вистински наследник на Witcher 3 , животното дело на Хидетака мијазаки, и најлесната соулсборн. Истоа така ГррМ ама тоа не толку битно..ме мрзи да читам 60 страни, па да прашам ШТО Е ТОЛКУ ХАЈПУВАНА ИГРАВА?
Најверојатно затоа зошто е толку добра.ме мрзи да читам 60 страни, па да прашам ШТО Е ТОЛКУ ХАЈПУВАНА ИГРАВА?
Не!нешто у стил на Вичер е?
У стил на dark souls е, само што сите досега дарк соулс (особено првата и втората) се тежок џенк, и се по хардкор од оваа(тешки и тупачки).нешто у стил на Вичер е?
Не од вичер 3. Next best thing .Не!
Боље е.
Царе по хардкор фан на Вичер од мене нема да најдеш од игри до книги се сум завршил .У стил на dark souls е, само што сите досега дарк соулс (особено првата и втората) се тежок џенк, и се по хардкор од оваа(тешки и тупачки).
Делот со вичер доаѓа дека имаш отворен свет да шеташ и да тепаш.
Не од вичер 3. Next best thing .
Нема хумор. Кажи што ќе кажеш, ама нема хумор.И тврдам дека играва е над Вичер
Сериозен сум над 3000 часа имам поминато во вичер 3 играта е ремек-дело се додека не ја почнав Елден ринг.Нема хумор. Кажи што ќе кажеш, ама нема хумор.
како бе над 3000????????? ја за 152 ја свртев и тоа со сајд квестови неколку.Сериозен сум над 3000 часа имам поминато во вичер 3 играта е ремек-дело се додека не ја почнав Елден ринг.
Зависи на што ја земаш ако е на пц јас купив клуч за стим поевтина ми излезе.чим е подобра од Вичер, мора да ја земам.. само лошото е што немам време да гејмам сега, ласт оф ус 2 ја играм 2 месеци а ни до пола не сум.. елден ринг уште е 4200?
Автоматски споено мислење:
како бе над 3000????????? ја за 152 ја свртев и тоа со сајд квестови неколку.
Сите што имаше на мапа чачнав 2 пати ќе ти пратам ПП кога сум дома од ГОГ акаунтот.како бе над 3000????????? ја за 152 ја свртев и тоа со сајд квестови неколку.