Лопов
Rockscourge Stevahn
- Член од
- 19 декември 2019
- Мислења
- 4.567
- Поени од реакции
- 4.414
Стр-Декс-Вигор билд.Шо бе се откажа од аркејн билдот?
Исто чудово е ептен ситуационално(за рудари)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Стр-Декс-Вигор билд.Шо бе се откажа од аркејн билдот?
Тоа ти е квалити јас почнав таков ама се предомислив.Стр-Декс-Вигор билд.
Исто чудово е ептен ситуационално(за рудари)
Аркејб не ти буста демиџ осим блидот. Више куп шефови мид и натака има по висока толеранција(гаргојлови напр).Тоа ти е квалити јас почнав таков ама се предомислив.
Аркејн никогаш не бил за демиџ ма да добиваш ако имаш орушија што се скелуваат со аркеј ама треба да ти е таква инфузијата на оружијето.Аркејб не ти буста демиџ осим блидот. Више куп шефови мид и натака има по висока толеранција(гаргојлови напр).
Некако ескпериментирав и преминав поќе во сиров демиџ. Резултатите зборат сами за себе. Мање више ми треба уште катакомби мимик тер-от да го надоградам до +7 или 8 за рестото од стварите. Едини самон што реално ти треба...
Автоматски споено мислење:
Мање више гледам голем дел се ранливи на струја или магија...
Ete sum!!!!!
Гледам највисок скејл ниво за ниво ми е со декс..Аркејн никогаш не бил за демиџ ма да добиваш ако имаш орушија што се скелуваат со аркеј ама треба да ти е таква инфузијата на оружијето.
Пример ако ти е стандард нема да добиваш демиџ повеќе ако ти е блод добиваш али главното за го е ми се допаѓа аркејн билдот е за прокот за удар до два добивам прк.
најверојатно со тоа ти скелува највеќе оружијето али можеш да смениш.Гледам највисок скејл ниво за ниво ми е со декс..
Нема.Нема крос-плеј ко што знам![]()
Мене ми фали уште да ме разберат дека играм со женцко...Овие другите се плашат во темава Дарлинг има поголеми кохонес од вас.![]()
Де бе па ти модерно време е нема сигурно да наоѓаме мани сега мжко ле женско леее.Мене ми фали уште да ме разберат дека играм со женцко...
Е дури тогаш не го поминувам босов.