Ел Класико: Барселона - Реал Мадрид 29.11.2010

• Креатор на темата Креатор на темата Iceboy
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи на дербито?

• Вкупно гласачи
    307
Статус
Затворена за нови мислења.
Повозбуден не сум бил пред никое друго Ел Класико.
Нека победи подобриот... а тоа е Реал Мадрид :)
HALA MADRID!!

Сите ги забораваат Педро и Ди Мариа. Незнам зашто али мислам дека тие ке го решат Класиково, зашто ке имаат повеке место за игра.

Едноставно НАЈГОЛЕМО дерби у свет. Како што гледаш, многу неутрални фанови уживаат во утакмицава, најгледано дерби. Па сега се дигало фама, ќе се дига нормално, не се дига за џабе ваљда. И 0-0 да биде, у секој случај неможе да биде досадна утакмица.
А можете да замислите како ни е на нас, фановите на овие два клуба :)

Дербито не го прават играчите го прави нешто многу повеќе од тоа а фамата е заради играчите кои играат во Реал и Барса така да во вашата шпанска лига ми е ептен монотоно 2 клуба се издвојуваат епа како да не чекаш на меѓусебната нема друга логика

Пред да почне сезоната фанот на Депортиво Сајбер Ридер мислам дека беше имаше пост со тоа како се делат парите од тв правата во шпанија... стварно нефер а и не е само до тв правата самата земја со даноците е рај за ирачите и каде би отишле квалитетните ако не во Реал и Барса од една страна зашто овие клубови се имиња а од друга страна кој друг би дал толку пари од Шпанија?

Јас мислам дека за брзо време ќе се добие контра ефект ... али да ви оставам на вас да си уживате во „најголемото“ дерби во светот !

Се имаат ли сретнато некогаш Барселона и Реал Мадрид во ЛШ, во било која фаза? :)

Дербито не го прават играчите го прави нешто многу повеќе од тоа а фамата е заради играчите кои играат во Реал и Барса така да во вашата шпанска лига ми е ептен монотоно 2 клуба се издвојуваат епа како да не чекаш на меѓусебната нема друга логика

Пред да почне сезоната фанот на Депортиво Сајбер Ридер мислам дека беше имаше пост со тоа како се делат парите од тв правата во шпанија... стварно нефер а и не е само до тв правата самата земја со даноците е рај за ирачите и каде би отишле квалитетните ако не во Реал и Барса од една страна зашто овие клубови се имиња а од друга страна кој друг би дал толку пари од Шпанија?

Јас мислам дека за брзо време ќе се добие контра ефект ... али да ви оставам на вас да си уживате во „најголемото“ дерби во светот !

Играчите не го прават дербито, не го прават ривалството кое датира уште пред еден век. Го прави различната култура, тоа што Каталонија сака да си биде посебна држава, за луѓето таму ова е многу повеќе од натпревар. Ова е шанса за докажување дека Каталонија е подобра од Шпанија и обратно. Така да ова не ти држи вода. Сепак твое мислење, никој не те тера да го прифатиш нашето.

Заминав чаршија, со среќа и на двете екипи, нормално очекувам победа на Реал.

HALA MADRID !!!!!!!!!!!

Се имаат ли сретнато некогаш Барселона и Реал Мадрид во ЛШ, во било која фаза? :)

2002 полуфинале, првиот натпревар на Камп Ноу го доби Реал со 0 - 2, вториот на Бернабе заврши 1 - 1.

Возбуда на највисоко ниво!

Камп Ноу ќе биде исполнет до последното место!!!

ААјде сите пред малите екрани, се гледаме на крај.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom