Ел Класико: Барселона - Реал Мадрид 29.11.2010

• Креатор на темата Креатор на темата Iceboy
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи на дербито?

• Вкупно гласачи
    307
Статус
Затворена за нови мислења.
ajde ajde ...sega i vie ne se pravejte izmackani..site znaeme deka barca ne e barca bez xavo-motorot i mesi-topot..
Еурека. А кој тим е истиот тим без своите двајца најдобри играчи ? :icon_bigg

^ btw Боби Илиевски е Серпико од форумов.

Па....проблеми со психа,дивјачки нагон,излетувања колку шо сакаш,мањак на концентрација,излети напред....Уште? :)

Еј, еј, еј доста го навреди човекот:kesa: Да е толку ментален немаше да игра во Реал Мадрид, туку во некој шупачки клуб:smir:

Еј, еј, еј доста го навреди човекот:kesa: Да е толку ментален немаше да игра во Реал Мадрид, туку во некој шупачки клуб:smir:
Далеку од то,да се разбериме......По мене,Пепе е еден од најталентираните стопери на светот.Меѓутоа,мислам дека психички е слаб за утакмици со ваква важност:toe:

Далеку од то,да се разбериме......По мене,Пепе е еден од најталентираните стопери на светот.Меѓутоа,мислам дека психички е слаб за утакмици со ваква важност:toe:

Ќе се увериш утре само колку ќе биде од значење:pipi:

епа сеа кај секој тим има некој таков со слаба концентрација општо гледано сите екипи си имет по некој епик фаил играч но затоа е тука фудбалот ако беа сите совршени не би бил толку интересен според мене :) иначе одвај чекам еј кој и да победи ке видиме се надевам на одлична игра од двете екипи и повеке да се држи топката во поле него на прекшоци или аут ке биде доста интересен дуел јас како навивач на барса верувам дека барса ке победи но сепак вечер во 21 часот ке видиме сите пред малите еркани шо ке се дешава очекувам фер борба и од барса и од реал .....поздрав

Серпико бее...човек ќе помисли дека зборува со Тито Виланова!

Еден извадок кој ме насмеа :) : Плус, Озил ми е мил бидејќи навива за Барселона :)

Очекувам победа на Реал од 1:0 :) Мислам дека ова ќе биде еден од поинтересените натпревари помеѓу овие два тима, оваа сезона и двете екипи се премногу добри :)

го гледав она што го напишале зоран и боби и ме фана смеа кога прочитав дека Зоран пишал слаба алка на Барселона е Пиќе :) дали он го заклучи тоа по финтата со која роналдо го помина Пиќе на натпреварот меѓу Португалија и Шпанија ? :) али нема веза нивна работа ќе видиме вечер уште само 12 часа !!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom