Ел Класико: Барселона - Реал Мадрид 29.11.2010

• Креатор на темата Креатор на темата Iceboy
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи на дербито?

• Вкупно гласачи
    307
Статус
Затворена за нови мислења.
Одлична арбитража на Гонзалес.А,Меси треба да добие оскар за најдобар глумец годинава.Рамо до рамо со Џорџ Клуни и Едварт Нортон е.

Зошто глумец? Го виде лактот што го доби? Тоа не беше глума, туку далеку од глума.

КАј сте бе Мадриќани,или не ви по кејф...?

so e ova so barca be vodat 2-0 i se glupiraat ja mislev deka samo ronaldo glumi i go mrzam najveke ali igracive na barca so se trenerot pagaat na isto nivo prvat da vidam messi da izglumi go cepna malce nesakajki ovoj posle 3 sekundi paga ko pokosen i na sekoj dopir trcaat kon sudijana

Море каталонци,добро се држате бре :)

Живи сме :)

Уште една лекција по фудбал, се надевам дека нема да ни ја одржите до крај и дека ќе побегнеме од час :)

Второ полувреме ќе биде "Кога црвените картони паѓаат"

Живи сме :)

Уште една лекција по фудбал, се надевам дека нема да ни ја одржите до крај и дека ќе побегнеме од час :)

Бегајте на време :)
Шала на страна Барса е многу пред Реал според мене :toe: до крај очекувам уште по 1 гол на двете страни :)

Колку минути се потребни големиот Мурињо да падне на колена? 8 минутки :kesa:

Абе играле овие Барселона бе :):)
Лекции по фубдал какви што нема ни во учебниците :):):):):)

И да....никој не спомна...Според вас,имаше ли пенал над роналдо?Јас мислам да....:smir:

Messi za ocar,pa so kur gledate vie majku mu.Ne go vide nikoj laktot na pederceto t.e Carvalho,posto koj od koj popeder e

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom