Ел Класико: Барселона-Реал Мадрид | 07.10.2012 | 19:50 |

Исход од натпреварот?

• Вкупно гласачи
    209
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Епа поизедначено класико здравје.

И двата тима имаа малце среќа малце несреќа. Мислам дека најфер резултат е 2-2.

Не за џабе викаат дека кога има Класико светот застанува :D Топ натпревар играње до смрт од двата тима. Спортски поздрав се гледаме на Бернабе момци.

Господ здравје да му даде на коментаторот од Ал Џезира. Такво коментирање ја до сеа неам слушнато. Ме пресмеа хахахахаха

Лео, Лео, Леооааааалааааахххх
Роналдо, Роналдо, Роналдоаааалааааах

:pos:

него, Роналдо му прати порака на Пујол за што побрзо да му оздрави раката, фидбек од тоа - Роналдо со повредена рака. (n)

Добро класико.Ремито е реален исход.Судијата-Многу исплашен,се плашеше да даде црвен(иако Алонсо дебело го заслужи).
Барселона-Одбраната катастрофа(и при првиот и при вториот гол...боже сачувај).

Чекај, мене не ми е јасно што ви беше крив Касиљас денес? Реално, немаше никакви шанси да го одбранеше слободниот.

Чекај, мене не ми е јасно што ви беше крив Касиљас денес? Реално, немаше никакви шанси да го одбранеше слободниот.

Затоа што е Касиљас и 9 од 10 такви слободни ги фаќал (ваљда не е ова тој еден исклучок), затоа што топката не беше висока, а не беше и многу брза, затоа што од супер-купот наваму брани во УЖАСНА форма, многу голови идат на негов грб - така беше и денеска.

Инаку колку беше изгубен судијата денеска, сликовито прикажа со тоа кога направи колкук назад... :pos:

Ех бе Монтоја да си влезеше тоа пречка што беше и ќе си имавме 11 поени предност + 3200 в џеб за мене :(

Инаку колку беше изгубен судијата денеска, сликовито прикажа со тоа кога направи колкук назад... :pos:
:pos: :pos: :pos:
Од што беше брза играта не знаеше на кај да гледа гревот. Уште еднаш се потсопна и во прво полувреме ама уште беше присебен тогаш па не се тркалаше.

Судијата (n), ептен го толерираше Алонсо кој заслужи втор жут на мечот.

Одличен натпревар ова беше вистинско ЕЛ Класико со одличен фудбал и од двете страни и резултатот е баш фер според играта што ја прикажаа двата тима.:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom