Johnny B
Misogynist, racist, anti woke
- Член од
- 15 февруари 2010
- Мислења
- 12.433
- Поени од реакции
- 13.948
Хахах имав пробен да ама пред врата стигнав и се вратив. Ај шо немав научено салам ама и ме мрзеше да пишувам. На крај се попишманив за тоа ама касно. Сигурно ќе ќарев ако одев ама тоа еДа не имаше сабајлево пробен колоквиум Социологија чим си се уверил?Математиката е најглупиот материјал за Економски Факултет, ни камати, ни банкарски материјал ни ништо.Никаква основа немавме од средно, сите гимназијалци исположија зш кај нив го имаше истиот материјал, а ние во средно економско шо бевме се позадржавме малку.Шо ќе ти се изводи во сметководство, увоз-извоз, дистрибуција итн., итн.
Европска економска интеграција и Економика на ЕУ можат во еден предмет, скоро се е истото повторено.
Статистика и КвантитативниКај ќе најме практична примена ?
За пракса да не зборам.И добро викаш, не е само ПП.ЕКТС квалитет жими Ставре.

Во секој случај спремен е Љупчо. Засега само него и Никола (прв семестар) ги разбирам што сакаат да кажат. Ама јебига Платон и Аристотел мене не ми требаат нити ќе ми требаат некогаш. Математика се уверив. Затоа и ти пишав погоре............после ова денес ај шо ќе биди тешко да се положи дури и римпапа да дојди ама и за џабе ми е ова бе.......баш правев муабет со разни директоришта па овие глупости синуси косинуси никад не им требале нити ќе им требаат. Па сега рачунај............. многу безврска материјал. Ај во средно се тешевме со: "На факултет нема вака да има таму само она што треба ќе се учи" итн....... ете дојде факултет и пак исто срање. Е затоа нема никогаш држава да бидиме. Америве да ги прашаш не знаат претседател кој им е нити пак знаат во кој град живеат ама или одма ќе најдат работа или ако учат учат само она што им треба (ова второво моја претпоставка). Ние нити работа имаме нити пак ќе научиме нешто овде. Само го полниме мозокот со глупости кои никогаш нема да ни требаат а она важното курле ќе го учи. Па уште министеров кога ќе го видам како реформи ќе воведувал

Како прво повеќе личи на водител на некој квиз неголи на министер настрана другото