Ексклузивно: Изјавата за размената помеѓу Gardian и Macedonian!

• Креатор на темата Креатор на темата FrAnKEnsTEiN
  • Време на започнување Време на започнување
АБЕ СТЕ МЕ ЗАБОРАВИЛЕ МЕНЕ:(
Ја каков талент сум за фудбал:) има да давам најмалце 2гола на утакмица, дај превземете нешто, сакам итно трансфер у некоја екипа, за тегли ајвер лесно е, од Струмица сум:)

треба да се појавиш на тест средба, само патот сам ке си го плаќаш :))))

SANCTIMONIOUS напиша:
АБЕ СТЕ МЕ ЗАБОРАВИЛЕ МЕНЕ:(
Ја каков талент сум за фудбал:) има да давам најмалце 2гола на утакмица, дај превземете нешто, сакам итно трансфер у некоја екипа, за тегли ајвер лесно е, од Струмица сум:)
Чекај сеа голови или автоголови??? :)
Биди малце поконкретен

Веќе се шпекулира за трансфер за Мац)) во тимот на Јузерите, а оваа слика најдена на интернет уште повеќе ја подгрева атмосферата. Нашите извори дознаа дека Јузерите се спремни да платат за овој трансфер дури 4 шишиња домашен сок за растварање (од вишња) и 5 тегли слатко од смокви (мејд бај Бамаргера) :pos:

th_jersey_back-1.jpg

Сликава и paint да не си ја праел а ???? :):):)

абе ова на од медиумите е извадено, шо е тоа paint?

Гижо напиша:
абе ова на од медиумите е извадено, шо е тоа paint?

Paint бе, програма за цртање од Windows-от. :) :)

Програм кој го користат врвни уметници, сликари, мајстори за чистење слики и слични уметнички лица. :)

vodkamixx напиша:
Paint бе, програма за цртање од Windows-от. :) :)

Програм кој го користат врвни уметници, сликари, мајстори за чистење слики и слични уметнички лица. :)

ја знам бати е уметник, ама не за оваа уметност :))))

Mac)) напиша:
Чекај сеа голови или автоголови??? :)
Биди малце поконкретен
zavisi od situacija:)
ako me putite da igram napred ke bidat golovi, ako ne avtogolovi

FrAnKEnsTEiN напиша:
ugly2.jpg

Лево Шкулгрл(пошо више не е плава туку костен боја е а и поцрнета е малце од одморот), у средина Najna, и најдесно е Шлатката Барбика

bez zborovi :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:

inace malce docna ama sum iznenaden od transferot

ovi od upravata se dogovorile megu sebe ama uste nema nikavki oficialni odgovori od Gardian i Macedonian za transferot

ja kako prv sum iznenaden od golemiot interese koj e objaven za mene
ja bi sakal da vlezam vo timot na Moderatorite

ama uste nemam nikakva ponuda za od niv mislam mora da se dogovorime za nekoi raboti

BI SAKAL DA DOBIJAM NEKAKVA IZJAVA OD UPRAVATA NA MODERATORI

i aj da pocneme malce seriozno

i da se oficijaliziraat nekoi raboti

kako so znaat poveketo od septemvri mislime da napravime eden turnir
vo koj ke se natprevaruvaat Moderatorite i Userite
nagradata e gaga pijacka za Pobednicite
kako so slusnav preodniot rok za transferi e pominat i mislam e vreme
Upravata da gi SOOPSTI sostavot za narednata sezona
mislam vo preodniot rok imase mnogu novi kandidati vo koj bev i ja
taka da popoleka treba da se kazat koj gi pominale kvalifikaciite
i koj e sostavot za narednata sezona

SE CEKAAT ODGOVORI OD DVETE UPRAVI

Најнови шпекулации

Гардиан не го поминал фитнес тестот на модераторите(знаете : Број до десет,стој на една нога итн...) па бил вратен во тренинг кампот на јузери кој се наоѓа во Шутка :)
Сега е организирана средба помеѓу јузерите и модераторите/админите за да се реши конечната ситуација на двајцата играчи.Средбата е на 20.8.2006 во Хотел Bueer Qes во Швајцарија каде и што се наоѓа тренинг кампот на модераторите...
Инаку трансфер рокот е до 22.8.2006

Mac)) напиша:
Гардиан не го поминал фитнес тестот на модераторите(знаете : Број до десет,стој на една нога итн...) па бил вратен во тренинг кампот на јузери кој се наоѓа во Шутка :)
Сега е организирана средба помеѓу јузерите и модераторите/админите за да се реши конечната ситуација на двајцата играчи.Средбата е на 20.8.2006 во Хотел Bueer Qes во Швајцарија каде и што се наоѓа тренинг кампот на модераторите...
Инаку трансфер рокот е до 22.8.2006
ne tropaj ti zeleni
transferot e oficijaliziran a fitnes testot go pominav ( ako ima ocenka od 1 - 20 ) kako CMF 2006 go pominav so `19.
problemot vo ovoj transfer e samo dogovorot pomegu mene i Mod koj uste e na masata na pregovori

toa se samo spekulacii od taborot na USerite bidejki po posledniot natprevar Userite svatia deka napravi pogresna procenka vo smislata na goleminata na transferot ( se misli evtino deka me prodale ) a posle toj naptrevar se zboruva imalo zaenteresirani i drugi timovi za mojte uslugi zatoa po nekoja sobrakajka vo blizina JBT vo ednata kola Bil skautot od Real Madrid a vo drugata od Arsenal i bidejki nemale kade da odat prisustvuvaa na toj natprevar.

Posle natprevarot se slusaat spekulacii deka Bile mnogu zaenteresirani sa moite uslugi

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom