Економски факултет

• Креатор на темата Креатор на темата back_rest
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
А кажа колку страни треба да е?

Не кажа, меѓутоа една колешка веќе му го има пратено, само и вратил да корегиrа нешто и има 20 страни вкупно,значи 15-16 страни, плус насловна, кратка содржина користени извори и сл. :D

Дигитална економија некој да сподели искуство како е на испит ве молааам. Читај,читај ова не се чита. Глупости се !!! :tapp:
Лесен е материјалот, исто ко основи на е-бизнис, продолжи да читаш читаш и верувај ми ќе положиш.

финансиски менаџмент има резултати на факс?Ај ако има нека сликне некој,плис.Поздрав

--- надополнето ---

има резултати на нет по финансиски менаџмент,знае некој колку е гранцата за поминување?

финансиски менаџмент има резултати на факс?Ај ако има нека сликне некој,плис.Поздрав

--- надополнето ---

има резултати на нет по финансиски менаџмент,знае некој колку е гранцата за поминување?

па претпоставувам дека границата е 21 бод од можни 40, ако добро ги броев прашањата вчера, излезе дека имаше 8 кои носат по 2 бода и 24 кои носат по 1 бод. Е сега, на нет има резултати и од онаа група студенти кои се паднати има максимум 16 бода, а има и група која е повикана на дополнително полагање на 25ти за која претпоставувам дека се студенти кои имаат освоено 17-20 бода.
сепак тоа се мои проценки, за најсигурно ќе треба да си прашаш кај професорот.

Kolegi,ke moze li nekoj da mi kaze za predmetot organizacisko odnesuvanje kaj prof,Drakulevski ?
Na zaokruzuvanje ili na raskazuvanje ? Kolku materijal e ? Dali e tessko ?
Fala mnogu
Pozdrav

Колеги ако има некој материјал за Акционерски капитал може ли да го сподели со мене , ми треба за семинарска Финансиско.

п.с Има резултати статистика на факс

Сега уште некој да ми ги прати и презентациите од втор колоквиум и ке бидам многу благодарен.

Колега постави ги овде тие презенации што ги имаш, јас ја имам презентацијата од Вежбите финансиско сметководство, ќе ги поставам овде.

http://www.mediafire.com/?z8b1byhse27198e

Дали Љубиша ако даде семинарска (за финанасиско) тоа значи сигурно една оценка плус?????

За дигитална за испитов, од тоа шо е надвор од 6 и 7 тема (од guideline) шо треба поточно да се знае? Доволно ли е да се знаат прашањава од вежбите што се, или треба и да се научат и презантацииве? (пошо гледам презентацијава за e-gov_2010_1_ е 67 страни)

Еколошки менаџмент тие што падна на втор колоквиум сега ќе полагаат само на материјалот од втор или...?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom