Економски факултет

• Креатор на темата Креатор на темата back_rest
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
некој од постарите колеги да сподели на што треба да обрнеме внимание на вториов колоквиум основи на дигитална економија?
кои делови од стратешките документи на РМ и ЕУ треба да се погледнат повнимателно?

совети некои?

Па во врска со колоквиумот дали ке биде како првиот со заокружување,задачи и графикони или може ке има и прашања со пишување,а во врска со задачите какви би можело да има?

ваљда нема да има прашања од тие агендите утре за основи на дигитална или ако има нека бидат со заокружување зошто ако се со пишување ке биде.......:nesum:
дигитална агенда 2020 - што учиме тоа кога ние уште 100 години нема да сме у Европа :kesa:

Јас седнувам покер да играм на FB ако има некој идеја утре што ке се паѓа нека постира

Има некој што го полагал финансиско сметководство на испит и знае да ми каже какви прашања дава, книжења, дали е на заокружување/пишување, што дава од теоријата и сл.

колеги дај не бидете мрзливи и скржави пратете ми ја скриптата по маркетинг за првиот колоквиум.... 500 пати пишав и ве замолив културно...не знам како не сум ви досадна :pos2:

колеги дај не бидете мрзливи и скржави пратете ми ја скриптата по маркетинг за првиот колоквиум.... 500 пати пишав и ве замолив културно...не знам како не сум ви досадна :pos2:

И јас сум заинтересиран за ова.

Колегите што ги прашав викаат дека било полесно на испит. Или не е така?

Еве колешке пробај од тука да ја симнеш, само немој ти да ми се нервираш :vozbud:... :smir:
http://ekonomski.wordpress.com/2010/11/05/%D0%BC%D0%B0%D1%80%D0%BA%D0%B5%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%B3-1-%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%BA%D0%B2%D0%B8%D1%83%D0%BC-%D1%81%D0%BA%D1%80%D0%B8%D0%BF%D1%82%D0%B0/

И јас сум заинтересиран за ова.

Колегите што ги прашав викаат дека било полесно на испит. Или не е така?
ајде да ги напнеме јас и ти па можда ке ни дадат...:vozbud: еден месец молам за 2 сек работа....

--- надополнето ---

:aplauz:фала ти колега најмногу.....:zver:си....еве ти и титула за најдружељубив колега на форумов:pehar: и најбрз

Кој рече дека не си ни досадна? :)

Да имав ќе ти пратев, ама ај веројатно ќе се најде некој друг.

Ете гледаш се најде некој.:)

[/COLOR]
:aplauz:фала ти колега најмногу.....:zver:си....еве ти и титула за најдружељубив колега на форумов:pehar: и најбрз[/QUOTE]

Ауууу е дури сега ми се дигнаа акциите :baeh: нема проблем повели и друг пат . . .

--- надополнето ---

[/COLOR]
:aplauz:фала ти колега најмногу.....:zver:си....еве ти и титула за најдружељубив колега на форумов:pehar: и најбрз[/QUOTE]

Ауууу е дури сега ми се дигнаа акциите :baeh: нема проблем повели и друг пат . . .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom