supergirl90
miss
- Член од
- 6 јануари 2010
- Мислења
- 52
- Поени од реакции
- 1
Pocekaj do vtornik i ke vidis, togas rece Stole ke gi objavat vkupnite bodovi so oceni i ke odlucat dali ke ima popraven ili ne....Менаџмент ќе има поправен?
Pocekaj do vtornik i ke vidis, togas rece Stole ke gi objavat vkupnite bodovi so oceni i ke odlucat dali ke ima popraven ili ne....Менаџмент ќе има поправен?
Ok tnxPocekaj do vtornik i ke vidis, togas rece Stole ke gi objavat vkupnite bodovi so oceni i ke odlucat dali ke ima popraven ili ne....
Sto te interesira?Колеги знае ли некој нешто да каже во врска со задачите по микроекономија и општо за целиот колоквиум за утре??
Ќе ти каже колегата над тебе, пиши муИ јас би сакала да чујам информации за дигитална
И јас сум заинтересиран за ова.колеги дај не бидете мрзливи и скржави пратете ми ја скриптата по маркетинг за првиот колоквиум.... 500 пати пишав и ве замолив културно...не знам како не сум ви досадна :pos2:
Еве колешке пробај од тука да ја симнеш, само немој ти да ми се нервираш ... :smir:колеги дај не бидете мрзливи и скржави пратете ми ја скриптата по маркетинг за првиот колоквиум.... 500 пати пишав и ве замолив културно...не знам како не сум ви досадна :pos2:
ајде да ги напнеме јас и ти па можда ке ни дадат... еден месец молам за 2 сек работа....И јас сум заинтересиран за ова.
Колегите што ги прашав викаат дека било полесно на испит. Или не е така?
фала ти колега најмногу.....си....еве ти и титула за најдружељубив колега на форумов:pehar: и најбрзЕве колешке пробај од тука да ја симнеш, само немој ти да ми се нервираш ... :smir:
http://ekonomski.wordpress.com/2010/11/05/%D0%BC%D0%B0%D1%80%D0%BA%D0%B5%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%B3-1-%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%BA%D0%B2%D0%B8%D1%83%D0%BC-%D1%81%D0%BA%D1%80%D0%B8%D0%BF%D1%82%D0%B0/
Кој рече дека не си ни досадна?колеги дај не бидете мрзливи и скржави пратете ми ја скриптата по маркетинг за првиот колоквиум.... 500 пати пишав и ве замолив културно...не знам како не сум ви досадна :pos2: