Економски факултет

• Креатор на темата Креатор на темата back_rest
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
kolku sto znam jas za delovna treba do 111 strana i najnovo ke se polaga vo 10ipol a ne vo 2ipol smeneto e.

Презентација број 6 - договор за продажба II дел

До тука треба да се учи по трговско право?

И во врска со трговско, ќе научам денес цел ден и утре некои 2-3 сати нели?

И на пример ако не сум задоволен од оценката смеам да го преполагам колоквиумот и кога се преполага?

Знае ли некој за резултатите сметководство нешто???

dali mozhebi eventualno , chisto sluchajno nekoj da ima bilo kakvi informacii za sociologija??? :)

маркетинг менаџмент дали лани имаше задача на колоквиумот?

На кого му треба резултати маркетинг нека ми пише ПП, не можам да ги прикачам сликите, немам добар интернет... :smir:

Moze li nekoj od postarive kolegi ili nekoj sto odel redovno na predavanja NADVORESNA TRGOVIJA da kaze nesto vo vrska so prasanjava, dali ke bidat 15 i moze li poopsirno da gi odgovarame ili ograniceni sme? dali pagja povaznoto, onoa sto e boldirano, i deficniciite ili bilo sto moze da padne...?

Бруцоши, никој не ви прикачува резултати после 15 часот, не знам зашто самите се напнувате.
Резултати на факултет закачуваат тетките од студентски кога ќе завршат со работа т.е. 14 часот, ако тогаш нема, до крај од денот нема да имате на факултет. На интернет исто така, не верувам дека некој после 16 часот би објавил резултати, освен ако самиот професор не ви каже така. Ретки се професорите кои се одговорни и кои можат сами да постават резултати после 16 часот(работно време).
До Јануари годинава воопшто не беше апдејтирана страната, сега малку ја оправија и ако ништо друго има барем распоред за полагање, за резултати зависи од професорот и нивната заинтересираност да ви излезат во пресрет.

Маги, треба да си купиш нов индекс, молба пишуваш и сега не ми текнува дали некоја казна се плаќаше...јас лани го изгубив индексот и нема врска нема потреба да одиш по професори за оцени и потписи, тие од студентски прашања ти ја вршат цела работа:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom