Економски факултет

• Креатор на темата Креатор на темата back_rest
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Мора да имате менаџмент 2 термина, кај ќе ги собере 1000 и кусур луѓе наеднаш.

Погрешив, и јас полагам во А2, 10:10. Ќе се видиме таму. :)

До сега вежбав АП, ГП и ПК, добро оди.
Ќе се позамарам со веројатност деновиве, за матриците ако имам време. :)
Со среќа, и на тебе и на другите... :)

Море од АП, ГП и комбинаторика ми е преку глава. Почнав да ги сонувам веќе. Матриците ќе ги вежбам од утре, а веројатност не фаќам па што сака нека биде. Не можам да се нервирам и за тоа ..... Ќе побелам пред време :pos2:

Дали некој денес ке ојт на дигитална на предавањето? Слушнав дека ке кажвела нешо за прашањата на колоквиумов...?

Ај некој од постарите колеги ако се сеќава на тестот по дигитална,да каже дали ќе има прашања и од примерите?По што многу примери има во материјалот па незнам дали да ги учам?фала поз

Дали ќе има голема разлика ако влезеш на колоквиум по менаџмент со книга од 5-то издание???? :jaj: ... Да не има потреба 6-тото издание да се купе за колоквиум :S:S:S

Дали ќе има голема разлика ако влезеш на колоквиум по менаџмент со книга од 5-то издание???? :jaj: ... Да не има потреба 6-тото издание да се купе за колоквиум :S:S:S
Кејсовите се различни, така да книга од петто издание не ти врши работа ;)

eli=];3858536 напиша:
Kolega ke moze da mi go pratis testot, a i stvarno 8 i 9 glava nema da bidat za kolokvium
Pisi mi mail i ke ti go pratam,inace minatata nedela rece deka 9ta glava nema da ni bide za kolokvium,a minatiot cas i 8ta ni ja trgna,taka da tocni ti se informaciite:):):):):):):)))))))

--- надополнето ---

Јас ги сакам точните одговори на сите тестови. Ако може некој да ми ги каже:pipi:
Aiiiiiiiiiiiiiii,aaaaaahahahahahahahahahahahahahahaha,e i jas toa go sakam,no mozam da ti ponudam tocni odgovori na 2 glava,a na 6ta profesorot rece ke mi gi pise u tekot na vikendov:),a za ostanatite,mislam deka ke gi najdam no ke mora da bides malce trpeliva:):):):):):)))))))))

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom