Економски факултет

• Креатор на темата Креатор на темата back_rest
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
kolegi dali znae nekoj da mi kaze do kaj e za ucenje delovna etika od olgica?:salut:

Деловна учи ја секоја можна набројанка и кој што како кажал, Аристотел ова она - сигурно се паѓа...Се е на памет бубање, ама не се секирај во споредба со менаџмент се е полесно.

абе маркетинг истражувањево за винчини до кога треба да се предадат анкетиве ????????

kolegi dali znae nekoj da mi kaze do kaj e za ucenje delovna etika od olgica?:salut:
Деловна етика не предава Олгица туку Леонид Наков, има книга, колку што знам јас првиот колоквиум е до 111 страна.
Ако е по истиот принцип на Дракулевски, веројатно ќе треба да учиш добро цртички и дефиниции.

нц 924,6.... што се фативте бе затоа?

Макроекономија кажа колку задачи ке има?
Kolegi,ke se najde nekoj dobar da mi kaze koja e razlikata mikroekonomija na kolokvium i na ispit,deka nemam pipnato niso mikro,pa zatoa se mislam so da se pravi,dali da se sekiram uste od sea ili ne,haha:):):):):))))))

Kolegi,ke se najde nekoj dobar da mi kaze koja e razlikata mikroekonomija na kolokvium i na ispit,deka nemam pipnato niso mikro,pa zatoa se mislam so da se pravi,dali da se sekiram uste od sea ili ne,haha:):):):):))))))

што ме цитираше мене, ја за мАкро прашував

a delovna etika ke bide na zaokrozuvanje so povekekraten izbor ili kako?

--- надополнето ---

i dali nekoj znae so sigurnost od koja bukva pocnuva menagment vo 10 terminot sto e za polaganje?

a delovna etika ke bide na zaokrozuvanje so povekekraten izbor ili kako?

--- надополнето ---

i dali nekoj znae so sigurnost od koja bukva pocnuva menagment vo 10 terminot sto e za polaganje?

А да свртиш малце уназад на темава? Може ќе дознаеш... (:

Ќе прашам пак ама не ме карајте :) Сигурно видовте дека после М Менаџмент сме од 10?!?

Малечко 13:32 денес
Ќе прашам пак ама не ме карајте Сигурно видовте дека после М Менаџмент сме од 10?!?

Ne se site od M vo 10 Naprimer jas pocnuvam na Ma i sum od 8 :D. bad luck

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom