Економски факултет

• Креатор на темата Креатор на темата back_rest
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Лошо си разбрала. Имаа 20на души од 1000 погодено :) А да се поминува само со набројуванки.

И за тие што бараат одговори на кејсовите, разберете дека нема одговори никој не може да ви каже :) Не ги дава на колоквиум прашањата од позади што се, туку си смислува свое прашање кое треба да го погодите по негов памет како треба да се одговори, а не од книга или од логика.
mislite li deka ke dade barem za nijansa polesni prasanja sega posto sme na 2 kolokviuma ili takva opcija ne postoi kaj nego :D

--- надополнето ---

На заокружување се прашањата, со по еден или два точни одговори. А графиконите се дадени..
na zaokruzuvanje i site se logicki prasanja.sve uci nema nesto sto moze da ne ti se padne osven toa vo crvenoto :D

a ima li nekoj sto gi ima izvadeno site nabrojuvanja i poelbi pa da gi spodeli so nas...ili dali postoi nekoj askripta ili nesto slicno,bilo kakva pomos e dobredojdena :smir:

mislite li deka ke dade barem za nijansa polesni prasanja sega posto sme na 2 kolokviuma ili takva opcija ne postoi kaj nego :D

Па по некоја логика, не полесен него потежок прв коловкиум би дал, зашто има 1 шанса помалку за да чисти луѓе:)

ааааааааај и ја нешто да прашам
оваа математика пуста , ако не ја положам сеа на колоквиум па и понатаму ако не ја положам , до кога можам да ја влечкам ? :D

ааааааааај и ја нешто да прашам
оваа математика пуста , ако не ја положам сеа на колоквиум па и понатаму ако не ја положам , до кога можам да ја влечкам ? :D

Ако не положиш на колоквиуми, можеш да полагаш прво во Јануарска сесија, па после во Мајско-јунска и на крај во Августовско-септемвриска сесија. Ако не положиш и во овие три сесии го презапишуваш предметот и пак го полагаш на колоквиуми, па после пак во сесиите што ти ги набројав и се така додека не го положиш

--- надополнето ---

na zaokruzuvanje i site se logicki prasanja.sve uci nema nesto sto moze da ne ti se padne osven toa vo crvenoto :D

Mozete da gi odgovorite kejsovite...no za toa vi treba da ja ucite detalno cela teorija ne samo podelbite tuku i tekstot vo podelbite...

Mozete da gi odgovorite kejsovite...no za toa vi treba da ja ucite detalno cela teorija ne samo podelbite tuku i tekstot vo podelbite...

Како не. Лани на трет колоквиум точен одговор на еден кејс беше интернет претприемач, а во книгата воопшто не постои такво нешто никаде.

Најголема шанса да погодиш, имаш ако го лупнеш првото што ти паѓа на памет, наместо да се замараш со размислување.

a kako gi dava edfiniciite po menadzment...ja pisuva definicijata i trebe da kazis na sto se odnesuva ili...? moze li nekoj da objasni potocno

Само на заокружување ќе биде колоквиумот по менаџмент?

Само на заокружување ќе биде колоквиумот по менаџмент?

Najverojatno, a me interesira dali kejsovite se so pisuvanje ili i za niv ima ponudeni odgovori pa da se zaokruzi ?I dali prviot kolokvium e do 250strana, potocno so zavrsuvanje na sedmata ili treba i osmata glava (nekade do 280) ?

Edno prasanje za knigata po megjunarodni finansii. Kopijata pocnuva od 13 poglavje. Dali treba nesto plus da kupam ili...

Дали има некој што го има полагано Маркетинг истражување?

Aj nekoj ako znae da kaze nesto poveke kakvi se kolokoviumite po Strategiski menadzment, Promocija, MIS i Proizvoden menadzment....fala :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom