Економски факултет

• Креатор на темата Креатор на темата back_rest
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ова озбилно?:pos::pos::pos:

Да, да....

Внесување на оценките во индекс ќе се врши на 02.09.2010 год.
(четврток) во 12 часот во предавална .

Moжете тука да си видите резултати со горенаведиот текст.

Не знам што им е филмот. Или оваа е тајната предавална.

Да, да....

Kurnovec,nemoj ti mnogu mnogu sto im e filmot,aaaaaaaahahahahahahahahahahaaaaaaaa,sea mislis fraer si ako si polozil:P:):):):):):):))))))))

Да, да....

Изгледа држеле шифт кога куцале.... :) Ајде ке се снајдете, може ке имате некои насоки дадено :pos:

Грешка си, со 59 кредити не можеш зашто факултетот губи 3,3 евра односно 10 евра, додека со 61 иако не е според ЕКТС ќе може да се направи исклучок, сепак се за доброто на студентите. :)

A kako ne moze so 59 koga ne se ispolnuva uslovot, na primer za cetvrta godina, kaj da najdam predmet so 9 krediti, koga nema nikoj drug osven trgovski pravo, sto ako sum go zela vo prva, vtora ili treta? Avtomatski nema da mozam da imam 60. I mislam deka ke moze otstapuvanje + - 1 do 2 krediti. Nekoj ke ima 61, nekoj 59 i pak k si gi izvadat parite.
Sorry za latinicata ama nemam mak podrska na ovoj komp. se nadevam deka ke me procitas :) :)

Kurnovec,nemoj ti mnogu mnogu sto im e filmot,aaaaaaaahahahahahahahahahahaaaaaaaa,sea mislis fraer si ako si polozil:P:):):):):):):))))))))

Стана бе Сафјер? Доста се буниш, мислиш ако положи у Јануар фраер си сеа?
Оди учи таму, статистика полагаш(ме) у петок.

Изгледа држеле шифт кога куцале.... :) Ајде ке се снајдете, може ке имате некои насоки дадено :pos:

Колешке, се надевам не бевте сериозна во мислењето. Без шифт е точката, а со споменатата команда може да испадне ништо друго освен >.
Се надевам ќе се поправатт. Конечно сум положил после 3 пати одење на испит.
Сигурно не планираат Индијана Џонс да изиграваме

Стана бе Сафјер? Доста се буниш, мислиш ако положи у Јануар фраер си сеа?
Оди учи таму, статистика полагаш(ме) у петок.

Колешке, се надевам не бевте сериозна во мислењето. Без шифт е точката, а со споменатата команда може да испадне ништо друго освен >.
Се надевам ќе се поправатт. Конечно сум положил после 3 пати одење на испит.
Сигурно не планираат Индијана Џонс да изиграваме
Hihihihihih,kakvo ucenje statistika be,dosta bese za ovaa sesija,za naredna poise,inace ne ni spiev,doma si dojdov u 15-30,sedev na ulica so kompanija 2,30 saati,hhh,pa sea se spremam za takvo nesto:):):):):)))))

--- надополнето ---

A kako ne moze so 59 koga ne se ispolnuva uslovot, na primer za cetvrta godina, kaj da najdam predmet so 9 krediti, koga nema nikoj drug osven trgovski pravo, sto ako sum go zela vo prva, vtora ili treta? Avtomatski nema da mozam da imam 60. I mislam deka ke moze otstapuvanje + - 1 do 2 krediti. Nekoj ke ima 61, nekoj 59 i pak k si gi izvadat parite.
Sorry za latinicata ama nemam mak podrska na ovoj komp. se nadevam deka ke me procitas :) :)
Koleske,vakvo dekolte kako na slikata,mislam deka i na arapski da e ke go procita,aaaaaaaaaaaaahahahahahahahahahahahahahahahahahaha:):):):):):):))))))))

Јас мислам дека треба да ни се извиниш на сите за прашањава со кредитите :toe: :)
Уште од сега му ја мислиш за 4-та година, а до тогаш условите ќе се сменат милион пати. ;)

Јас мислам дека треба да ни се извиниш на сите за прашањава со кредитите :toe: :)
Уште од сега му ја мислиш за 4-та година, а до тогаш условите ќе се сменат милион пати. ;)

Ne, jas ne mislam za cetvrta tuku sakam da vi dadam primer deka ne e izvodlivo toa. Tolku:smir: a nema da vi se izvinuvam za prasanjata, vase pravo e, ako sakate ke odgovorite ako ne ne. Sekoj ima pravo da prasa sto saka se dodeka toa e vo kontekst na temata :) pozdrav:smir:

Да, да....

Ах вие од прва година колку ситничарите и мислите дека се е филм ако не е нешто како што треба :) Или е направена грешка или утре ќе ви кажат која предавална.... Не се дигајте на бунт одма :toe: :)

Колеги од финансиски менаџмент, кои ни се задолжителни предмети за втора годна, а кои изборни? Каков избор да направиме?

Држи шифт и било која бројка на нумеричкиот дел на тастатура, па види дали нешто ке напише. Ај нема везе.
Него од колку е статистика?

знае некој што може да падне како есеј за прв колуквиум еколошки менаџмент...?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom