Економски факултет

• Креатор на темата Креатор на темата back_rest
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
za angliski 1, poveketo kolegi se izjasnia deka e lesen ... procitaj nanazad nekolku strana, a za drugiot ne bi znaela da kazam.:toe:

Има некој искуство со поправен основи на сметководство.Имам право да идам на поправен за втор колоквиум,ама сакам на испит.Треба да го известам Атанаско претходно за тоа ...или како идат тие работи?

еве јас ќе ти помогнам зошто знам како ти е,јас два месеца прашувам и конечно некој дури сеа ми се смилува и ми пиша дека во зоки имало некоја скрипта од 140 стр и таа е за двата колоквиума.утре трк до зоки и одма дома на бубање :wink: зошто има многу а од учебник не можеш се да постигнеш :smir:

Kolegi dan znae nekoj koga ke ima rezultati od finansiski pazari i institucii

Би сакал некој да ми каже дали некој од сл предмети се бара задолжително присуство?
Деловно планирање
Маркетинг на услужни дејности
Маркетинг политика на цени
Благодарам однапред !!!!! :)

Би сакал некој да ми каже дали некој од сл предмети се бара задолжително присуство?
Деловно планирање
Маркетинг на услужни дејности
Маркетинг политика на цени
Благодарам однапред !!!!! :)
Абе по се ти се бара задолжително присуство, твое е дали ќе одиш или не :pos: Мислам со воведувањето на картичките ќе биде стварно доста зезнато. Сепак за Деловно Планирање знам дека Шуклев пушта списоци, за ова другово не знам што да ти кажам. И патем да не знае некој кога ќе ни ги даваат фамозните картички.

Еве ти некои прашања сметководство, мене ми помогнаа многу. Клик :)
Да прашам нешто:
Има некој што му помогнале прашањава за испит, дали се поминува само од овие и тие од збирка со заокружување или треба да се учи по прашањата а не само прашањата. Ова за тие што биле на испит основи на сметководство.
Тејнк ју :)

Kolegi koj ke odi denes na fax, aku e vo moznost neka vidi dali ima rezultati finansiski pazari i institucii i koga e uvidot ako voopsto go ima pa neka pise

Економика у среда од 11 е така?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom