Економски факултет

• Креатор на темата Креатор на темата back_rest
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Колеги бе , оти не одговарате :vozbud:Ке треба ли да идеме на предавања менаџмент тие што сме на испит, ке гледа ли дали те има на список, ако воопшто пушти ?:icon_lol:

Ако полагаш на испит не гледа ни присуство ни стучен труд, јас лани поминав на испит и ги гледаше само поените од испитот :)

Епа тогаш значи ке пушти уште 140, бидејки 160 се положени само:vozbud:
Не е сигурно дека се 160, освен ако некој саат ипол не ги броел. Сепак тука негде е сигурно бројката, а замислете пак да беше на 60%, само 100 ќе положеа. :)
И после студентите не учеле, студентите ова студентите она...Абе aајде бре.

Големи математички грижи во преостанатите 9 часа, може ли некој да каже КОЛКАВА Е ВЕРОЈАТНОСТА ДА СЕ ПАДНАТ БИНОМ И ТРИНОМ на колоквиум ???

Големи математички грижи во преостанатите 9 часа, може ли некој да каже КОЛКАВА Е ВЕРОЈАТНОСТА ДА СЕ ПАДНАТ БИНОМ И ТРИНОМ на колоквиум ???

Или ке се падне или не, друго нема :) 50-50 е.

Јас на колоквиум имав за бином у стилот да се најде 14ти член од развојот на тој и тој бином, а на испитот имав и за трином :) Па сеа ти глеј си :smir:

Колеги бе , оти не одговарате :vozbud:Ке треба ли да идеме на предавања менаџмент тие што сме на испит, ке гледа ли дали те има на список, ако воопшто пушти ?:icon_lol:
За потпис гледа, а за оцена нема врска.
Лани за прв колоквиум најмногу бодови имаше една колешка - 86,нешто , а границата беше 40,0. )
Јас мислам дека лани имаше 2 колешки со 80 поени на прв и тоа беше врвот. Можеби на втор некоја имала 86, на прв мислам не.

Како и да е, моја прогноза ќе спушти на 4о - 41 пак.

ГП, АП, ПК, Пермутации, Варијации, Комбинации, Бином, Трином, Матрици (стави се во едно), Веројатност (стави се во едно).

Вкупно настани = 10

''Поволни'' настани = 2

Рачунај. :)

ok toa sakav da znam dali ke bide na zaokruzuvanje zosto nekoj mi spomna so pisuvanje ke bilo nesto pa zatoa,inace znam lani kako bese :)

ГП, АП, ПК, Пермутации, Варијации, Комбинации, Бином, Трином, Матрици (стави се во едно), Веројатност (стави се во едно).

Вкупно настани = 10

''Поволни'' настани = 2

Рачунај. :)

Хахаха, мозокот ми закочи веќе од рачунања :lut::lut:

Инаку математичка надеж дава? :D

ok toa sakav da znam dali ke bide na zaokruzuvanje zosto nekoj mi spomna so pisuvanje ke bilo nesto pa zatoa,inace znam lani kako bese :)
Пак ќе кажам, има нов професор по деловна етика, веројатно ќе има прашања и на пишување.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom