Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Тие што ќе имаат менаџмент и маркетинг во 3ет семестар, сега со 250 страни менаџмент на колоквиум има да им фуче.

Башка секако имаше некои предмети кои се полагаа на 2 колоквиума и таман не се поклопуваа со другите, па некогаш доаѓаше да полагаш само 2 предмети во текот на колоквиумската.

Се океј, али менаџмент мислам ако го полагам на 2 колоквиуми нема никогаш да го положам.
А за овие што ќе бидат прва година, среќно на Математика и Статистика.

:shok: :shok: Менаџмент + маркетинг на два колоквиуми :nesvest: :zid:

Нека биде само со 1 колок.(испит) и така ова е веќе играње со студентите:jaj:

Мене поише ми се свиѓа вака пошто до сега ептен брзо некако доаѓаа колоквиуми. Плус, ако има слободна недела пред колоквиуми ќе се олесни поприлично полагањето. Уште да може да се преполага колоквиум... :)

Мене поише ми се свиѓа вака пошто до сега ептен брзо некако доаѓаа колоквиуми. Плус, ако има слободна недела пред колоквиуми ќе се олесни поприлично полагањето. Уште да може да се преполага колоквиум... :)
И Виски пред и после секој колоквиум :cug:

ја со 72,6 бодови би влегол лииииииии на некој смер на економски ( не у државна квота секако .. ) ?

ја со 72,6 бодови би влегол лииииииии на некој смер на економски ( не у државна квота секако .. ) ?
Еееее му се смееше на ziko bt а сега за кај си ти аааа? И после се жалите сме ви доаѓале во Ск да ви земаме место...

Никако не ни се погодува :) Повеќето колеги се жалеа што сме на 3 колоквиуми и едвај чекаат за такво нешто, ама сега уствари кога е можно ова и кога ќе се замислат малце па и не им е баш добро со 2 колоквиуми.
Мене искрено повеќе ми одговара на 3 сега баш во трет семестар со тие предмети, ама пак и не го сакам стеснетиот распоред помеѓу колоквиумите.
Ама ајде, како и да биде ние сепак ќе си најдеме некој проблем :)

Еееее му се смееше на ziko bt а сега за кај си ти аааа? И после се жалите сме ви доаѓале во Ск да ви земаме место...

не сум се смеел , само кажав што иам и неам намера да се расправам на таа тема. ако има некој одговор на прашањето нека ми одговори , пријатно.
и не ми реплицирај .. нема потреба

мислам дека имаш шанса. лани имаше и со 60тина бода.

Имам 87 поени,на кој смер имам шанси да влезам на економски?

Имам 87 поени,на кој смер имам шанси да влезам на економски?

Абе се е релативно по 100 пати кажаа дека зависи од конкуренцијата, али би требало да влезеш на смеровите каде обично нема многу голема конкуренција, на пример економија, надворешна трговија али ипак зависи од глобалните резултати на матура така да никој сигурен одговор нема да ти даде . . . поздрав и со среќа. . .

не сум се смеел , само кажав што иам и неам намера да се расправам на таа тема. ако има некој одговор на прашањето нека ми одговори , пријатно.
и не ми реплицирај .. нема потреба

Е баш ќе ти реплицирам, и што? И ти беше нај запален да се расправаш, не ние. Сега изгледа ќе треба да си ги смените местата

А да прашам некој од Маркетинг или било кој што знае , има гужва таму (Маркетинг) обично или?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom