Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
dali nekoj probal da otvori zephyr ??? 3 dena vekje ne saka da mi se otvori ... a 4ekam rezultati e- biznis ... kaj vas otvara???

dali nekoj probal da otvori zephyr ??? 3 dena vekje ne saka da mi se otvori ... a 4ekam rezultati e- biznis ... kaj vas otvara???

Мене ми отвори , али нема резултати а и не веруваме дека денес ке има во недела ......

Статистика за испит се треба да се учи кај Славе или ?
И за економика на прет. истото прашање :)

Ако има некој некои прашања, плз ПП, частам :party1:

од 1, журка ке правиме...понеси ми прашања економика:smir:

Јас сум за журка, шо знаеш може ќе биде интересно, замисли у 1 саат се журкаш у анфитеатар 4 и после идеш на afterparty у читална и сабајле на кафе у новото бифе :D :D sorry за :oftopic:

Статистика за испит се треба да се учи кај Славе или ?
И за економика на прет. истото прашање :)

Ако има некој некои прашања, плз ПП, частам :party1:

па ако е како според колоквиумите не ти треба темата за веројатност, за непараметарски методи...али па си прашај кај асистентите ке те услужат...
економика не треба 7 глава и последната, теорииите за плаќање на трудот. можеби има уште нешто ама не ми текнува

i jas poloziv vo januari....ama ti preporacuvam sega integrali i verojatost ubavo da si naucis zaso milion posto toa kje ima. pozz i so lesno. btw nemoj da se plasis, pred da pocnes da gi resavas, razgledaj gi ubavo i pocni od taa sto najmn ja znaes, taka kje imas vreme za razmisluvanje za drugite. pozz

fala ti kolega se nadevam deka ke polozam nekako na 25 iako imam samo 10 dena na raspolaganje :)

Дали по ЕВТ од дополнителниот материјал се паѓаат многу прашања на колоквиум??? Јас нешто слушнав, дека лани се паднале по 2, 3 прашања само од таму, а другото се од книга??

Колеги ај ако може некој да пише што се е скратено развој на економска мисла за испит ?

Колеги дали некои знае дали Славе би ми ставил 9-ка ми фали еден бод во конечниве резултати ???? :salut:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom