Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Eкономика да не спомна кога ќе дава потписи ?

Не студентски се дава семинарската, и од таму му ја носат на проф. Зборам за онаа семинарска што е задолжителна. Ако нешто значи тоа беше пред 1 год. хахах

За задолжителна семинарска... Некои асистенти/професори сакаат прво нив да им ја однесиш, да ја проверат, па ако е добра носиш копија и на тетките на студентски... и то :)

Не студентски се дава семинарската, и од таму му ја носат на проф. Зборам за онаа семинарска што е задолжителна. Ако нешто значи тоа беше пред 1 год. хахах
Остај овие новите валда мењат правила секој ден, така велат некои бруцоши тука на форум :tv:

aj nekoj neka pise sto ne treba da se uci statistika za tret kolokvium.dali samo 12 glava ili i 14 cela?:salut:

Eкономика да не спомна кога ќе дава потписи ?
Економика денес на тие што носеа индекс им даде потписи, а инаку од наредниот час во понеделник ќе се даваат потписи по сите предмети.

Трговско ќе има оваа година можност да се полага есеј?

ВЕ МОЛАМ ПОД ИТНО КОЈ ИМА ПРАШАЊА БАНКАРСКИ НЕКА МИ ПИШЕ.... ФАЛА

Kolegi znae li nekoj dali prof. po statistika ili trgovsko davale potpisi ili pa koga kazaa deka ke davat ??:smir:

Ispitot Megunaroden biznis e opticki ili so prasanja? Od skripta se uci ili od nekoja kniga?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom