nekoj ako ima prasanja za smetkovodstvo za ispit da mi gi prati na ovoj mail sara_0002@live.com
За кое сметководство?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
nekoj ako ima prasanja za smetkovodstvo za ispit da mi gi prati na ovoj mail sara_0002@live.com
ako si prael proektna u sredno ke znaes kako izglea, poso ja imav proektna, smeniv naslov, ja odnesov i mi dadoa poeni(zboram za ekonomija ali za site treba da e isto), ako sakas taa da ti ja pratam ostavi mi mail u ppБи можел некој да ми прати некаков примерок од било каква семинарска да видам каков треба да е изгледот? Grazie :party3:
Мислам дека се полага во 16:30, ќе проверам утре и ќе ти пишам. Колку што знам писмата од книгата не треба да се учат. Професорката рече дека ќе имало прашања од текстовите, ќе има и за сумите како се одвојуваат со точки, за кратенките, граматика (тие работи ги има во листовите што ги копиравме и во Intelligent Business тоа како скрипта што ни го даде, ако си одела на предавање знаеш за кои ти зборам). Јас не одев последните 2 недели на предавање па затоа прашував дали ќе биде колоквиумот до Промоција или ќе има и некоја лекција плус и дали кажала што поточно ќе има од граматика. Ама никој не одговара![]()
Еве јас ќе ти кажам. За првиот колоквиум треба до "Промоција" (значи без него). Како што кажаа погоре се полага од 16.30. А од граматика не знам што точно ќе има (или јас не сум слушнал
или не кажала професорката) но знам дека броевите со кратенки (значи каде се користи точка, запирка и такви работи) ќе ги има.
Nekoj od postarive kolegi moze da mi kaze za SEMINARSKA za vo indeks kaj MCR, treba li bas od tie knigi od biblioteka sto ni gi preporaca Eftimov ili moze da se snajdeme na drug nacin? Btw dali voopsto ke gi pregleduva???
објавија резултати економика пред малку на факултет , а трговско уште нема
http://www.eccf.ukim.edu.mk/studiranje/oglasna-tabla/sluchuvanja/78 eve link ima i na net rezultati :wink:Ако оди некој на факултет за резултати по економика,ке го замолам да види и за мене,не сум од Скопје а на нет немаат абер да стават резултати.Нека каже некој ако оди ќе му пишам во пп име и презиме.
Фала однапред
ke imame utre predavanja i vezbi po statistika?:helou: