Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Da ne znae nekoj koga ima uvid za ekonomika?
пиши му на асистентот на eftimov@eccf.ukim.edu.mk и чекај одговор за термин
ke imame utre predavanja i vezbi po statistika?:helou:
денеска си имавме по распоред вежби е-бизнис , а требаше да имаме економика , но професорот е отсутен

Денес на вежбите Е-биз од 18h добив 50% помалце за сработеното пошо изглеа не им ги погодив песните на Мијалче и таа Елена, ваљда се викаше.

Ми вика имаш 2 опции да им помогнеш на другите, но таа шанса ја испушти, или 2 опција е да си одиш.

ццц Какви луѓе, не ми се веруе!

Денес на вежбите Е-биз од 18h добив 50% помалце за сработеното пошо изглеа не им ги погодив песните на Мијалче и таа Елена, ваљда се викаше.

Ми вика имаш 2 опции да им помогнеш на другите, но таа шанса ја испушти, или 2 опција е да си одиш.

ццц Какви луѓе, не ми се веруе!

A sto bese pricinata poradi koja ti go rekle ova??

Не е лош Мијалче супер човек е тој :toe:

Не е лош Мијалче супер човек е тој :toe:

Не е лош, напротив добар човек е, само прееска искрено ни јас не знам зашто точно ги добив. Таа Елена ги пиша а зошто, како што кажав не знам точно.

Ако другпат го напшрави истото, може да каже, добиваш пола бодови или помалце, а не само да го стави минусот и да преќути како...

И не бев единствен.

Единствено шо беше е шо си пуштав музика која не беше гласна, за која како шо памтама не е забранета и таа не одзема од времето, идејќи јас не го гледам видеото со песната, туку само кога ќе заврши ја мењав шо е 10 секунди работа. А си го сработив зададеното, се обидов да помогнам, но не можен, не најдов тоа што го бараа од мене како помош.

Епа ако има качено на зефир,дај некој нека даде линк да видиме :smir::smir::helou:

aj ve molam nekoj od kolegite neka stavi link od rezultatie:smir:

Фалааа :smir::smir: btw прашање : дали со 17 поени се поминува?? :nesvest::(

Фалааа :smir::smir: btw прашање : дали со 17 поени се поминува?? :nesvest::(

НП. Според тоа што го пишува таму се поминува со 17 бодови.
МИнимум 17 бода. тие што се со 16, не го положуваат, но мислам дека и тие ќе имаат право да ида на нареден колоквиум како што беше случај со тие што го паднаа 1-от. Јас не го поминав 1-от, но смеев да идам на 2. АКо го поминам 3-от, во јуни ќе си го полагам само 1-от колоквиум.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom