Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
:kesa: пак јас
прво за среќа не ми е мака, а ако ги закачам некаде ке бидат нормално лесно достапни за асистентите,

второ незнам кој како учи (или мафта) али прашањата си има посебна намена односно да се тестирате од кога ке научите нормално од учебникот и од збирката,

трето сега е актуелен испитот сметководство ми личи логично да се пишува за тоа :toe:

четврто некој од членовите се нови и немаат сеуште право на приватни пораки така да ја користат темава.

и за крај јас длабоко се извинувам веројатно е дека сум згрешила и ветувам повеќе нема да постувам ништо на темава во врска со препраќана. :kesa::kesa::kesa:
:toe::toe::toe::toe:

:kesa: пак јас
прво за среќа не ми е мака, а ако ги закачам некаде ке бидат нормално лесно достапни за асистентите,

второ незнам кој како учи (или мафта) али прашањата си има посебна намена односно да се тестирате од кога ке научите нормално од учебникот и од збирката,

трето сега е актуелен испитот сметководство ми личи логично да се пишува за тоа :toe:

четврто некој од членовите се нови и немаат сеуште право на приватни пораки така да ја користат темава.

и за крај јас длабоко се извинувам веројатно е дека сум згрешила и ветувам повеќе нема да постувам ништо на темава во врска со препраќана. :kesa::kesa::kesa:
Прво... на асистентите ако им е дојдено до прашањата само ќе креираат маил, ќе се регистрираат на Кајгана и ќе ви ги побараат прашањата. А уште нешто... мислите не ги знаат прашањата кои кружат горе-доле-лево-десно :)
Второ... во право си, прашањата се добар начин за да можеш да видиш до кај си и што си, а и да се запознаеш со начинот на кој се составуваат прашањата, на секој нормален факултет (освен нашиот...) студентите имаат пристап до прашања кои се се слични на оние кои се паѓаат на тестот...
Трето... сега се актуелни околу 100 испити, така да ако сите членови прашуваат посебно за прашања кај ќе ни биде крајот.
Четврто... членовите можат да пишуваат на профил...
Петто... супер е тоа што си разменувате материјали, така да нема потреба од извинувања :)

Не се извинувај Lady, све е тоа ок, само ете постариве колеги требаа да читаат 30 страни: ај прашања ај прашања, и ако некој од нив постави некое прашање тоа ќе отиде 20 страни наназад и никакво фајде.... а може да се пишува на профил за тоа... а од друга страна има 200 студенти од кајгана кои ги имаат прашањата а САМО ТИ ги праќаш, незнам како не те мрзи, и како не им е срам на тие што ги земале да не ги споделат со другите... толку од мене....

Не се извинувај Lady, све е тоа ок, само ете постариве колеги требаа да читаат 30 страни: ај прашања ај прашања, и ако некој од нив постави некое прашање тоа ќе отиде 20 страни наназад и никакво фајде.... а може да се пишува на профил за тоа... а од друга страна има 200 студенти од кајгана кои ги имаат прашањата а САМО ТИ ги праќаш, незнам како не те мрзи, и како не им е срам на тие што ги земале да не ги споделат со другите... толку од мене....

во целост се согласувам со тебе...треба сите што ги земале, да ги споделат со останатите, а не да ги кријат....не е фер само ти да праќаш

Aj nekoj od postarite kolegi ako moze da mi kaze podetalno za menadzment na mal biznis, teorija na odlucuvanje i Menadzment na covecki resursi kako e...fala:smir: pozz do site sto polozija menadzment denes:)

Пишете на профил на тој што ги има и праќајте си ги... Го отварам форумот и 90% од постовите во последни 10 страни се со мејлови, молби и заблагодарувања... Има квантитет на постови, ама нема квалитет :)

:kesa:

Nema sto da se izvinuvas koleske ova e forum :back: :smir:

Тие што се нови членови не можат да пратат ПП така што за нив донекаде е оправдано што тука го даваат мејлот (иако можат на профил да пишат).
Ама не мора после секое праќање да ставате delivery report.

Што ве гледам чудни овдека што праќате прашања овдека што ондека!!!

Ај не туку се бунете многу дека сите ги чекате прашањата уште приказни кажувате. Чим ви даваат земајте и нетуку билдајте постови на солење ум.

Колеги оние кои ве нема на список сметководство, професорот рече да се оди кај него пред кабинет (на денот на полагање) во 8 30 (кој рано рани тест со полесна група граби :pos2:) и тој ќе не подели каде да полагаме.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom