Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
А да си пишете на профил или приватни пораки за овие работи а?

Не сакам да звучам арогантно ама толку ли многу смета што се пишува овде? Нели е за тоа отворена темава или погрешно пак сум ја сфатила суштината. Извинете ако грешам :kesa::kesa::kesa::toe::toe::toe:

Не сакам да звучам арогантно ама толку ли многу смета што се пишува овде? Нели е за тоа отворена темава или погрешно пак сум ја сфатила суштината. Извинете ако грешам :kesa::kesa::kesa::toe::toe::toe:
Не звучиш арогантно... но на последниве 50 страници, 90% од постовите се... испратете ми ги прашањата по Основи на Економија на takifiti@eccf.ukim.edu.mk... Нели ви е полесно да ги закачите прашањата на некоја страна, па и тука на Кајгана го можете тоа, не знам како не ви е мака на секој посебно да му ги препраќате прашањата :)

Абе наместо да му седнете на тоа сметководството и за недела да го средете за 8-9 да земете оценка вие се мафтате со прашањата.

Колку ќе биде само добро Атанаско и Марина да дојдат до прашањата па ниедно да нема, па наредните 10 страни во форумот ќе бидат зошто не паднале прашањата, а предметите што се поврзани со сметководство во 2,3 и 4 година (департман финан мен. и посебно смет. и ревизија) коа ќе дојдат за полагање ќе ви бидат научна фантастика стручните поими и пресметките, а со еднаш до два пати читање на сметководството ќе ви бидат гола вода...

Чисто добронамерен совет, од искуство, се надевам нема да биде погрешно разбран. :smir:

Da da moze i asistentite da vlezaat vo forumot neli zatoa treba VNIMANIE ! pozzzzzzz EKONOMISTI
A mozebi nekoi asistenti se tuka megu nas

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom