Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
etika ocenki ke dava vo ponedelnik na 18 ti vo 13 casot
a tie sto padnavme etika koga e sleden ispit?

Терминот е за сите што полагаат цел испит управувачко...Ако сакаш можам да ти го препратам маил-от...

Фала али го имам маилот...изгледа сите тогаш полагаат, и цел испит и оние условно.

ај некој доколку земал оценки денес маркетинг, да ми каже скалата дали е спуштена или не???

ај некој доколку земал оценки денес маркетинг, да ми каже скалата дали е спуштена или не???
Денес земале оценки од испит... а скалата и да е спуштена, нема да прави некаква разлика :)

i toa sto vikas,, mislev da ne zemal nekoj od kolok... pa zatoa....tnx... ke vidam utre so ke zeam...
Доколку е спуштена границата ќе биде спуштена само за шестка... Што се однесува за оценки е многу принципиелна, но знае да ги награди оние кои и се редовни и активни на предавања. :smir:

Доколку е спуштена границата ќе биде спуштена само за шестка... Што се однесува за оценки е многу принципиелна, но знае да ги награди оние кои и се редовни и активни на предавања. :smir:

e sea me utesi...:) ke bide zustro utrre...

шо би стајла маркетинг, на сите 3 во просек имам по 14 бода, а друго ништо (активност, проект), шевче?!

И тие што положиле преку колоквиум...барем така беше претходно

шо би стајла маркетинг, на сите 3 во просек имам по 14 бода, а друго ништо (активност, проект), шевче?!

Би требало 8че

Не сакам да го разочарам колегата, ама тешко повеќе од седумка. И јас имам таков просек од колоквиумите, и со седумка би бил презадоволен, иако не верувам :)

Jaс имав на два колоквиуми по 14 и на едниот имав 13 поени па 8ка ми стави...
Може сега построга е, не знам :) :toe:

Kako se utre grupite marketing za davanje ocenki!
Imalo dve edna od 8 druga od 10, spored bukva bilo, a koja neznam????

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom