Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
луѓе, а списоци за полагање Сметководство да не ставија? јас кај 12 видов, немаше...

Видов накај 2 на табла дека сеуште немаше објавено списоци.не знам кога мислат да ги објават, кој ке наога утре време до факултет да иде да гледа.:uvo:

Imase na informaciskata tabla deka terminite za polagane se od 1 i 3ipol, taka da po prezime si gledajte kaj ke ste otprilika

A ima vrska kolku poeni ke imam ili i na primer so 10 poeni pak ke imam pravo na popraven
нема врска, и со нула те пушта на поправен трет колоквиум.. ако (недај боже) не положиш и поправен, во јуни пак одиш на трет поправен... така да немај гајле економија

Планирам да сменам изборен за информатика во втор семестер. Да ми каже некој што се работи, како се работи ??

нема врска, и со нула те пушта на поправен трет колоквиум.. ако (недај боже) не положиш и поправен, во јуни пак одиш на трет поправен... така да немај гајле економија

Eeee super , fala ti mnogu :)

ej kolegi dali nekoj nesto razbra za toa sto ke ima smetkovotstvo 3 kolkokvium? Dali ima knizejne i zadaci i kolku ili e sve teorija?sto najveke da se uci?

ја ко шо разбрав, ќе имало неколку прашања со книжење, неколку задачи и другото све теорија. и не би било лошо да зеам да учам

Smetkovodstvo od 208str bese taka ?

Аха и за жал до крај :icon_conf

Ај некој од постариве колеги нека каже нешо за третиов колоквиум сметководство и ако оди некој утре од вас накај факс,ако сака да види од колку ќе бидат термините сметководство:icon_biggпозз

Некој претхдно спомна дека ке биле 16 прашања теорија и 17 задачи за основи на сметководство.

16 x 2 поени = 32 поени
17 x 4 поени = 68 поени

Само нека кажат постариве колеги дали теоријата е со точно / неточно или ке има со заокружување ( и дали се со еден точен одговор или можеби со повише точни одговори ) Ако некој се сеќава нека пише

Аха и за жал до крај :icon_conf

Ај некој од постариве колеги нека каже нешо за третиов колоквиум сметководство и ако оди некој утре од вас накај факс,ако сака да види од колку ќе бидат термините сметководство:icon_biggпозз

Od 1 i 3ipol se terminite, ali nema spisoci koj koga i kade

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom