Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не верувам, ќе имаше соопштение до сега ако беше преместен. А познавајќи ја проф. Кикеркова, нема да попушти освен ако тоа не е пропишано со некој закон![]()
на второто е решение НЕПРОГРАМИРАНА, а на првото не ми текнува ама мислам дека е одговорност....
Ај некој од постара генерација нека каже како е концепиран вториот клоквиум основи на сметководство.Дали задачите што ке бидат дадени се со заокружување или има нешто треба ние да впишуваме во дневник или во во контата ин итн......?
Ај некој од постара генерација нека каже како е концепиран вториот клоквиум основи на сметководство.Дали задачите што ке бидат дадени се со заокружување или има нешто треба ние да впишуваме во дневник или во во контата ин итн......?
Најпаметно е некој да оди на увид, и да провериме што и како е точноКолега грешка си, еден мој колега ги имаше БАШ ВАКА напишано, па не ги доби прашањата од Case study. Знам бидејќи имаше 75.5, а сите други му беа точни, исто ко на мене.
Значи, твојов извор од прва рака изглеа сака да си игра со тебе.
од прва рака е, слушај ме... размисли ти кој може да е првата рака хехе.... кејсовите беа ужас.. ама тоа е....не знам дали имаш маркетинг, ама во среда огин и пламен ќе биде.... не знам кој пат да го фатам.... бај д веј да не знаеш како се добиваат оценки менадџмент? слушнав лани некои паднале на трет ама ги пуштил пошо биле на списоци, и тоа со осмици.....![]()
Колега грешка си, еден мој колега ги имаше БАШ ВАКА напишано, па не ги доби прашањата од Case study. Знам бидејќи имаше 75.5, а сите други му беа точни, исто ко на мене.
Значи, твојов извор од прва рака изглеа сака да си игра со тебе.
Епа првиот колоквиум границата беше 60 бода ама спушти на 56 за едно прашање, сеа надевај се пак дека ќе спушти.Ај некој ако знае нека каже , имам 56 бода на деловна етика. Знае некој која е границата 60 или 50 бода за овој колоквиум и дали има шанса ако е 60 бода да идам да видам дали ке ме пуштат пошто се работи за едно прашање ( 4 бода ).
:nesvest:
Оди кај професорката, сигурно ќе те пуштиАј некој ако знае нека каже , имам 56 бода на деловна етика. Знае некој која е границата 60 или 50 бода за овој колоквиум и дали има шанса ако е 60 бода да идам да видам дали ке ме пуштат пошто се работи за едно прашање ( 4 бода ).
:nesvest: