Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ni sum pedagog nitu pak imam namera da se zamaram so pedagogija i sihologija, tokmu zatoa i sum na ekonmksi, a sledejki go ona sto se sllucuva na ekonmski pa i dormalno e da bideme kratki i jasniне е педагошки така да викаш ќе речеш има шанси колега само ти земи подобро научи го ....:pos2::pos2::pos2:
Togas sorr kolega mozda ostanative se vo pravo ali koa polagav jas takvi opcii nemase.tatistika ima sansi da ja smali granicata za pominuvane? Ova 18 od mozni 30 nekako ko science fiction mi se glea.:nesum:
statistika lani ja spusti na 1 kolokvium na 15
statistika ne simnuva granica
Хммммм... за Економика не можам да те советувам зашто не сум учел од скрипта.
А за Статистика, треба здраво да седниш, да научиш се како што треба, треба и добро да знаеш да ги решаваш задачите. Тие што ќе поминат прв колоквиум, наредните два ќе ги земат како од шала
Е стварно, зошто некој не пиша за него, јас не го познавам (вака како фаца ми е познат, ама само толку), се што знам за него е дека знае да прави јајце на око (добро, на крај го истури)
Е ова е студентски живот, демек не млатат како јајца![]()
ова ми звучеше ко : Чак Норис не симнува граница :pos2::pos2::pos2::pos2:
што па сите по мене се свртевте :pos2::pos2::pos2:хахаај ако ја симне до 16 ке има поголеми шанси каде каде да се положи
и да прашам трговско право кажа официјално кога ни е колоквиумот? 14 или?
Аллек која година си ти?
што па сите по мене се свртевте :pos2::pos2::pos2:
хахаај ако ја симне до 16 ке има поголеми шанси каде каде да се положи
и да прашам трговско право кажа официјално кога ни е колоквиумот? 14 или?
Аллек која година си ти?
Tooooooo yessssне колега , официјално ни е на 17 вчера видов на инфо таблата :helou:
Tooooooo yesssske mozam da iskocam
Ama ovie so imaat i sociologija tesko niv 4 dena po red polagaat
thx:smir:
http://www.motiva.com.mk/index.html