Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Рече до каде сме стасале со предавањата до таму ќе биде материјалот, писмено се полага а дали ќе биде оптички не сум сигурна. Рече дека ќе биде нешто у стилот како шо се вежбите после текстовите.

Мислам дека ќе биде оптички, нема да пишуваме, така барем слушнав на првото предавање.

Ja ko da go razbrav deka vo petok ke bil on tuka ama imale nastavnicki sovet i sostanok vo rektorat!Mislam deka ne zakaza nisto tuku narednata nedela ke se dogovarame!:)

Јас сепак мислам дека рече "се гледаме во Март" па така да не би требало утре да имаме час:toe:
Сепак ако некој иде утре на Fax нека пише што се случувало :smir:

Колеги едно прашање..Има ли нешто корист од скриптите по економика и трговско право што ги има во Либро?

Кои ви се професори по Трговско Право.
Како што слушнав имало некои нови.
А нови професори ти е еднакво со нов стил и нов начин на поставување на прашања и автоматски на тој начин ОТПАЃА УЧЕЊЕТО ПО СКРИПТА

Скриптите соджат тоа шо е со болд во книгите. Нема ништо посебно во нив, само се извлечени најбитните делови од секоја лекција.

Ima li razlika pomegu kolokviumot kaj Slave statistika i prof.Kalina? Ja sum kaj nejze pa ako moze nekoj da kaze sto kako dava, na kolokvium sto od teorija sto od zadaci???:helou:

ко што разбрав лани се поминувало со скрипта економика, ама само се поминувало. ако сакаш повеќе бодови, книга (која не сум ја отворил:kesa:).
а еколошки чинам во март ќе надокнадиме (кажете дали ќе ги купите книгите по предметов).

ко што разбрав лани се поминувало со скрипта економика, ама само се поминувало. ако сакаш повеќе бодови, книга (која не сум ја отворил:kesa:).
а еколошки чинам во март ќе надокнадиме (кажете дали ќе ги купите книгите по предметов).

нема потреба да ги купуваме по еколошки , он рече ке ни давал материјал да фотокопираме на самото предавање . 10 страни ...

колеги , статистика 3 глава стварно не треба да се учи? :toe:

не треба да се учи треба да се знае..

се претпоставуа дека се знае од матматика

Е веќе...

А има кажано некад до која глава треба да се учи?

Kolegi nekoja informacija za javni finansii za domasnata znaete??? Ili kade moze da se najdat podatoci za GDP, zasto malku se zastareni na net 2004/05/06 :pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom