Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Да знаев ќе ти видев и онака бев на факс , и се вратив разочарана ах :(:nerv:

И јас бев да гледам резултати, си помислив да те видам кога одев накај факултетот ама ете заборавив.
Ти беше ли да видиш денес.Се надевам дека се е во ред.:smir:

а маркетинг оценки кога ќе дава? пишува тоа?

И сега никој не знае точно од кога ќе се полага руски утре?

ајде некој нека ја потврди информацијава
Има различни термини за тие што положија преку колоквиум и тие на испит.
Сигурно е дека ке дава и на двете групи на 9. На тие преку колоквиум мислам дека е од 8 до 10 во предавална 3.
А тие преку испит се одма после ( не сум баш најсигурна),значи од 10h највроватно во истата предавална.

и некој од колегиве колешките да пустепе срце да каже кејсовите кои се точни одговори:vozbud:

Ако некој ги има фајловите по финансиски менаџмент шо се од блогот, би ве замолила да ми пратите по шо неможам да ги симнам од таму незнам зошто. Фала.

Ако некој ги има фајловите по финансиски менаџмент шо се од блогот, би ве замолила да ми пратите по шо неможам да ги симнам од таму незнам зошто. Фала.
средени се фајловите на блокот можеш да си ги симнеш

Kolegi da ve prasam, dali utre menadzment sigurno ke bide opticki ili pa ima moznost da dade na raskazuvanje? go ima li nekoj prasano asistentot ili profesorot? aj ako znae nekoj neka pise zs vo misli sum tuka :) :salut:

Kolegi da ve prasam, dali utre menadzment sigurno ke bide opticki ili pa ima moznost da dade na raskazuvanje? go ima li nekoj prasano asistentot ili profesorot? aj ako znae nekoj neka pise zs vo misli sum tuka :) :salut:
Не сум го прашал асистентот нити професорот, ама малце одам на логика. Менаџмент утре ќе полагаат околу 250 души и не верувам дека професорот на толку колеги ќе им даде тест на пишување. Ама се е можно.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom