- Член од
- 21 ноември 2005
- Мислења
- 5.215
- Поени од реакции
- 939
Не знамВеќе има, паа што направи??? :jaj:
Не знамВеќе има, паа што направи??? :jaj:
И јас бев да гледам резултати, си помислив да те видам кога одев накај факултетот ама ете заборавив.Не знам
На 9ти , а во колку точно не знам, мислам во 10.:helou:а маркетинг оценки кога ќе дава? пишува тоа?
ајде некој нека ја потврди информацијаваНа 9ти , а во колку точно не знам, мислам во 10.:helou:
od 10h e sigurno samo neznam dali site sme vo citalna ?И сега никој не знае точно од кога ќе се полага руски утре?
Има различни термини за тие што положија преку колоквиум и тие на испит.ајде некој нека ја потврди информацијава
средени се фајловите на блокот можеш да си ги симнешАко некој ги има фајловите по финансиски менаџмент шо се од блогот, би ве замолила да ми пратите по шо неможам да ги симнам од таму незнам зошто. Фала.
Не сум го прашал асистентот нити професорот, ама малце одам на логика. Менаџмент утре ќе полагаат околу 250 души и не верувам дека професорот на толку колеги ќе им даде тест на пишување. Ама се е можно.Kolegi da ve prasam, dali utre menadzment sigurno ke bide opticki ili pa ima moznost da dade na raskazuvanje? go ima li nekoj prasano asistentot ili profesorot? aj ako znae nekoj neka pise zs vo misli sum tuka :salut: