Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе ако ви е за квадрат шо не си го платите не ми е јасно :))))

Извини ама од лично искуство а богами и од твое треба да си свесен дека тоа шо нас ни го бараат на испит не е знаење, туку бубање на памет, на работи кои не наоѓаат никаква примена у пракса. Колку испити до сеа имам спремено шо ја знам суштината, на напамет не ги знам, и сама не сум свесна. А тоа шо го реков за плаќање е ок затоа што има луѓе шо не плаќааат партиципација, а ако го паднаат ќе плаќаат а цената е тука некаде...

Да не пишев квадрат, никогаш немаше да добијам десетка по некој предмет :helou:

Абре ок се тоа, ама тоа ми е препорака до тие шо се без кофинансирање и имаат можост за квадрат, а не сакаат да губат година, оти парите се исти:pipi:

Абре ок се тоа, ама тоа ми е препорака до тие шо се без кофинансирање и имаат можост за квадрат, а не сакаат да губат година, оти парите се исти:pipi:
Во право си, парите се исти, ама кога ќе размислиш убаво во чиј џеб одат парите и кога ќе разислиш дека ти тоа можеш да го научиш, ќе сфатиш дека тие пари ќе бидат фрлени за џабе. А тој што ќе даде пари еднаш во 99% од случаите не застанува на тоа еднаш, познавам многу примери.

A kako sto imam slusnato nekoj sto platile matematika, pa tipot preku koj plakale si sobral parite i magla ,go snemalo, i kutrite luge kaj platile za predmetot morale i kvadrat.:kesa:

A kako sto imam slusnato nekoj sto platile matematika, pa tipot preku koj plakale si sobral parite i magla ,go snemalo, i kutrite luge kaj platile za predmetot morale i kvadrat.:kesa:
Прв пат слушам за ова :)) ама памет за друг пат оти сепак не треба да се верува секому.

луѓе дали некој од вас така мил и фин и сочувствителен:nesvest: би можел да ми каже ако знае нормално :helou: во колку часот се полага однесување на потрошувачи во понеделник
фала пуно:smir:

Zdravo kolegi,
da ve prasam dali nekoj znae dali na ispitot menadzment ke ima prasanja od case study i dali e tocno deka vo fevruarskata sesija daval poveke prasanja od menadzment na maliot biznis i pretpriemnistvo? Aj pls ako znae nekoj neka pise
odnapred blagodaram :smir:

Прашања од case study ќе има сигурно,така рече асистентот.

dali ima neso za toa dali drage skratil matrejal za ispit zaso integrali i izvodi neam vreme da gi spremam,i na so najmnogu obrnuva vnimanie na ispitite

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom