Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
znae nekoj Statistika kaj Kalina dali se uci 3tata gllava znaci verojatnosta......i do koja strana se uci za prviot kolokvium

mOLIMTE POMOS:p

Епа стигнавте на предавања до Веројатност? Кај нас уште не сме стигнати, а за колоквиум кај Славе е со 4та Глава.

eli=];3301947 напиша:
Kolegi ke moze nekoj da mi kaze za toa kazneni sesii sto ima dali moze sitee da polagaat ili... i koga e kaznena sesija?

Казнените сесии на Економски факултет се еден голем мит. Нешто како Јети, Бигфут или Чупакабра.

Еј колеги знае ли некој до каде ке биде колоквиумот по Економика на претпријатие ?? :salut:

Колеги и колешки, да не има некој стручен труд или некаков материјал на тема: "Понуда и фактори на понудата", и ако сака да ми ја даде нека ми пише ПП... :smir:

Еј колеги знае ли некој до каде ке биде колоквиумот по Економика на претпријатие ?? :salut:

Уште не се знае, а многу веројатно е да биде на 27, професорката секогаш закажува колоквиум прва.

Може зашто да не може.

А може и воопшто да не учиш.:)
Ехх сеа и ти :icon_lol: Муабетот ми беше дали ќе биде доволно од скрипта само учење ( онаа од Мавровка ) т.е. дали имаш шанси да положиш :wink:

Повеќе од доволна е. Можеш и јаки бодови да извадиш само со учење од скрипта. Ама сега читам имате нов учебник така што може има нешто плус минус.

Повеќе од доволна е. Можеш и јаки бодови да извадиш само со учење од скрипта. Ама сега читам имате нов учебник така што може има нешто плус минус.
Aхам, епа топ, тенкју за инф. :smir:.. Се надевам нема да треба книги да се носат на кол. као шо се слушаат гласини :toe:

А да кажеше некој за статистика, вака прв колоквиум... што паѓа, каков тип на прашања/задачи се, дали има поише можни одговори и слично... ?

statistika denes sto predavase, do kade treba? i ako moze nekoj da kaze za trgovsko pravo do kade sme? fala:smir:

Епа стигнавте на предавања до Веројатност? Кај нас уште не сме стигнати, а за колоквиум кај Славе е со 4та Глава.

Кај Славе колоквиумот е до 5-та глава.Веројатност ни ја скрати затоа ни ја додаде и 5-та.:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom