Економски факултет (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.315
Поени од реакции
15.549
Што им текнало вака со сајтов, само да не го заборават пак....

EmilyTheStrange

rebel girl
Член од
5 јули 2009
Мислења
120
Поени од реакции
2
aiiiiiiiiiii, svetsko cudo, fala bogu im tekna

Јас кога ја зедов во Пон, ништо не запишуваше никој, правашме ни рекоа подоцна кај асистентот, и се немам ни потпишано ни ништо. Ова е исто како списоците до лани што ги правеле, сега забрането е да се прави списоци и демек e-mail а сите кога ќе остават e-mail оставаат и Име Презиме индекс... Нов трик на Славе ..

ja ko sto vidov u knizara baraa samo mail, i drugarive sto zemaa kniga samo mail ostavija, taka da...

BrownEye

And so it is...
Член од
10 јули 2007
Мислења
158
Поени од реакции
0
garant:vozbud:, nego lugje sto da ucime od toa??????nabrojuvanja ili SE?! mene materijalot mi e mng glupav i dosaden:nesvest:
Абе не е тешко ни најмалку... Сеа да, за напамет е - јеби га, и досадно е - јеби га... За два дена стасав до 80 страна јас, така да - не се секирај, брзо оди учењето... Ама прашањето е: На шо се сеќавам од тоа шо научив? :pos2:

Член од
25 февруари 2009
Мислења
110
Поени од реакции
10
Ауууу имало информатичари на факултетот наш ами редно беше, ај со среќа нека ни е и ДАЈ БОЖЕ упдејт редовен да и прават.:vozbud::vozbud::vozbud:

Економика е боза, ако учиш на памет ке се испозбуниш. За секоја поделба барај си логика и некој пример и така полесно ќе ти е :toe::pipi:

Член од
22 јануари 2009
Мислења
61
Поени од реакции
1
Kolegi ke moze nekoj da mi kaze za toa kazneni sesii sto ima dali moze sitee da polagaat ili... i koga e kaznena sesija?

kosta-p

relax-m
Член од
27 декември 2009
Мислења
63
Поени од реакции
1
kolegi od 20-30 str ekonomika e mn bezveze dali treba da mu obvrnime mn vnimanie ili ne ....inace mn dosadno ne se cita taa istoria :) i dali e dovolno od skriptava da ucime ...mislam dali se polaga so skripta :D .fala

Tutkar

Богомил
Член од
6 декември 2005
Мислења
1.967
Поени од реакции
34
Кој ги има книгиве да ги продава нека ми пише на ПП

Инфомрмациони технологии
Менаџмент на мал бизнис
Менаџмент на човечки ресурски

Фала :helou:

Член од
26 септември 2009
Мислења
70
Поени од реакции
0
znae nekoj Statistika kaj Kalina dali se uci 3tata gllava znaci verojatnosta......i do koja strana se uci za prviot kolokvium

mOLIMTE POMOS:p

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom