jyvation
Пургер
- Член од
- 4 ноември 2009
- Мислења
- 2.156
- Поени од реакции
- 2.755
Пушти список да.Кој се запиша се запиша кој не... :pos2:gracias , a vikas zapisuvase?:nesvest::nesvest::nesvest:
Пушти список да.Кој се запиша се запиша кој не... :pos2:gracias , a vikas zapisuvase?:nesvest::nesvest::nesvest:
SUPER E NOVIOT SAJT :wink:
се кладиме дека економика ќе биде на 27ми?a sedese li nekoj vcera na t.pravo? aj ako saka da mi kaze do kade treba?
znaci eve i oficijalno od 27mi kolokviumi
http://www.eccf.ukim.edu.mk/studiranje/oglasna-tabla/69
garant, nego lugje sto da ucime od toa??????nabrojuvanja ili SE?! mene materijalot mi e mng glupav i dosaden:nesvest:се кладиме дека економика ќе биде на 27ми?
ова е ептен више од чудо брееее !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
aiiiiiiiiiii, svetsko cudo, fala bogu im tekna
Јас кога ја зедов во Пон, ништо не запишуваше никој, правашме ни рекоа подоцна кај асистентот, и се немам ни потпишано ни ништо. Ова е исто како списоците до лани што ги правеле, сега забрането е да се прави списоци и демек e-mail а сите кога ќе остават e-mail оставаат и Име Презиме индекс... Нов трик на Славе ..
ja ko sto vidov u knizara baraa samo mail, i drugarive sto zemaa kniga samo mail ostavija, taka da...
Абе не е тешко ни најмалку... Сеа да, за напамет е - јеби га, и досадно е - јеби га... За два дена стасав до 80 страна јас, така да - не се секирај, брзо оди учењето... Ама прашањето е: На шо се сеќавам од тоа шо научив? :pos2:garant, nego lugje sto da ucime od toa??????nabrojuvanja ili SE?! mene materijalot mi e mng glupav i dosaden:nesvest:
Ауууу имало информатичари на факултетот наш ами редно беше, ај со среќа нека ни е и ДАЈ БОЖЕ упдејт редовен да и прават.