Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
свен и да решиме 50 испитни комбинации, нема да наприме 273 мислења на темава :vozbud: ххахаха така да седи си мирен, ист си ко нас:vozbud:

Точно, Мислења, не прашања! :baeh:

Колеги каде може да се најдат тие 50 испитни комбинации по математика? Јас на испит ја оставив за во Мај,Јуни незнам кога точно е но ќе фатам да вежбам после 1 па каде можам да ги најдам тие комбинации?

Во Либро друже можеш одговорите да ги најдеш :smir:

Едно прашање, тие што се квадрат, за заверување на семестар дали ќе им требаат потписи за предметите од тековната година, ако веќе тие потписи се имаат од лани,фала.
Nema da ti trebat potpisi 100% ........................forza Juventus:helou:

Однесување на потрошувачите никој од форумов нема полагано!!????

kolegi ke ide li nekoj da vidi dali ima rezultati za prva god? ako ide neka mi prati pp ;)
FALA:smir:

Колеги каде може да се најдат тие 50 испитни комбинации по математика? Јас на испит ја оставив за во Мај,Јуни незнам кога точно е но ќе фатам да вежбам после 1 па каде можам да ги најдам тие комбинации?
всушност испитните комбинации се задачите поместени на крајот од збирките.во новата збирка има 43 ми се чини , но поретко тие се паѓаат.Пронајди ја збирката од 2006 , таму има 53 комбинации и поголема е шансата од таму да добиеш задачи.Доколку си во можност , пронајди ги сите задачи кои се паднаа на колоквиумиве сега.

Marketing koa ke ima istaknato koj so ocena ima, i dali znete dali dava bodovi za redovnost???

kolegi a kolku treba za 10ka ekonomija??? i kolku nosi boda strucniot trud? fala :smir::smir::smir:

kolegi a kolku treba za 10ka ekonomija??? i kolku nosi boda strucniot trud? fala :smir::smir::smir:
Аналогно на ова , со 110 поена од колоквиумите и стручен труд , која оценка би ја имал?

Аналогно на ова , со 110 поена од колоквиумите и стручен труд , која оценка би ја имал?
Економија? Па би требало некаде меѓу 8 и 9 да си :)

Marketing koa ke ima istaknato koj so ocena ima, i dali znete dali dava bodovi za redovnost???
Маркетинг нема да истакне резултати, туку директно оценки ќе пишува, бар така беше до сега... За редовност ништо не ти гарантирам :)

Маркетинг нема да истакне резултати, туку директно оценки ќе пишува, бар така беше до сега... За редовност ништо не ти гарантирам :)

Да не знаеш кога ќе пишува оценки?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom