Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А бе имаат ли право првите години да избираат англиски??Da se vratam na Angliski,ko so mi kazaa bilo prelesno i se ubile od prepisuvanje poso ovoj del bil opticki. Aj neka kaze odprilika so bea prasanjata ako ima nekoj otideno..
I dali vistina nema da ima usno Ekonomija??? Onaka informativno prasuvam...
а бе наум ако знаеш од прилика кои теми лани не ги учевте економија да не ги учам џабеНе верувам дека сте премногу... сигурно немаaт доволно време![]()
Баш тоа го рече и проф.Фити , поради поместувањето во распоредот не биле во можност да го обават усниот испит.Затоа постојат стручните трудови , кои треба да се предадат најдоцна до 20 Јануари.Не верувам дека сте премногу... сигурно немаaт доволно време![]()
А за Деловнава Етика нешто повеќе за трет колоквиум? тешко? лесно?
Па што знам,онака,како другите. Мене етика во принцип ме нервираше,зошто не учам на памет....не што не сакам,не можам :pos2: Така да сметај дека е ко другите,ништо потешко или полесно :smir:
Па и мене ме нервира зашто треба на памет све да се знае а и ептен лоши тестови даваат... фала :smir:
Економија претпоставувам најмногу прашања ќе паднат од фискална и монетарна или се лажам ?
Што се однесува до црвените делови, треба да се учат или како и претходно нема да има од нив прашања ?
да бе,4 можни одговори! Ништо колешке,повели и друг пат :smir:
Кажи ми кој ти предава сметководство?
Зорица ми предава сметководство.. зашто?
Баш тоа го рече и проф.Фити , поради поместувањето во распоредот не биле во можност да го обават усниот испит.Затоа постојат стручните трудови , кои треба да се предадат најдоцна до 20 Јануари.
Постари ценети колеги , кажете нешто за третиве колоквиуми.Каква е математика , сметководство и економија?Дали се потешки , дали има некои цаки за поминување??