Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Мене како што ми кажаа за еколошки менаџмент професорот бил заебан затоа и ја не одбрав тоа.
те излажале, Пеце е еден од најнезаебаните професори. само што касни, многу.

те излажале, Пеце е еден од најнезаебаните професори. само што касни, многу.
А тоа што ви постави прашање КАКВА СЛИКА ИМА НА НАСЛОВНАТА СТРАНА и повеќе од половина не го знаевте :pos:
И јас имам Деловна етика и колку што знам цела „книга“ има 38 страни, плус уште 15 страни дополнителен материјал. Почнувам да се чувствувам како да сум на приватен факултет :pos: Се разбира ако ги исклучам другите предмети :pos:

Sakam da smenam izboren predmet, namesto delovna etika kaj Olgica Blazevska, da se prefrlam na ekoloski menadzment kaj Pece Nedanovski.
Da mi dade nekoj mislenje kaj koj e podobro,polesno i za ucenje, i za na kolokvium i za ocenka. Oti sega za prv kolokvium gleam malku e ekoloski ama posle da ne e potesko, a pa delovna obratno.

Jas imav i etika i ekoloski menadzment i na dvete pominav super...
Etika bara epten bukvalno da naucis se kao sto e vo knigata so isti zborovi da si nabubas...ali pa malku e materijal taka da ne e tesko. Ekoloski dava na kolokvium prvo prasanja so tocno netocno 5, pa posle imas nekolku sto ima edno tocno samo, i posle prasanja so dve ili 3 tocni. Taka da nema da se mislis dali e edno tocno, ili dve ili pet:wink: A na kraj ima i kratok esej ali ne e tesko uopste.
Isto taka e mnogu dobro kaj nego sto ako na primer padnes na prv kolokvium ti dozvoluva da si ides na vtor i posle da si go polagas prv samo :wink: Materijalot ne e mnogu i ne e tezok.A plus dava ocena plus od prisutnost i ocena plus ako imas nad 5 poeni na eseite.

Кајгана пријателчиња - економисти ми треба итно информации за е- бизнис 1 година вонредни студии . Ме интересира како се полага, искуства било што би ми помогнало .Фала ви. Ке пишам пак :baeh:

Jas ne sum vonredno, ali imam drugar sto e! Bukvalno nema nikakva razlika, si polagas isto kako i redovno da si (na kolokviumi)

Istoto prasuvam, i toa kako e na kolokviumite po ovie predmeti? :pipi:

За меѓународен бизнис професорт дозволи полагање на колоквиуми за тие што се квадрат, куб, вонредни и слично.....нема да пушта список за запишување туку одиш на колоквиум и полагаш (така тој кажа)...а за СИС немам информации, треба да прашам

За меѓународен бизнис професорт дозволи полагање на колоквиуми за тие што се квадрат, куб, вонредни и слично.....нема да пушта список за запишување туку одиш на колоквиум и полагаш (така тој кажа)...а за СИС немам информации, треба да прашам

Fala kolega.:smir:
A samo od knigata ke bide ucenje ili ima nesto plus meg.biznis?

Jas ne sum vonredno, ali imam drugar sto e! Bukvalno nema nikakva razlika, si polagas isto kako i redovno da si (na kolokviumi)
Сигурно е ова дека мозат и вонредните да полагаат на колоквиуми? И уствари некој ако мозе да ми писе искуства со предметите професорите несшто :smir: Фала :pipi:

И btw има ли некој на форумов што е редовен студент на е-бизнис, да можам да исконтактирам ?

Сигурно е ова дека мозат и вонредните да полагаат на колоквиуми? И уствари некој ако мозе да ми писе искуства со предметите професорите несшто :smir: Фала :pipi:

И btw има ли некој на форумов што е редовен студент на е-бизнис, да можам да исконтактирам ?

Можат вонредните да полагаат најнормално нема никакви проблеми, јас бев вонреден на е-бизнис па си се префрлив на редовен.
Слободно прашај ке ти кажам се.

А тоа што ви постави прашање КАКВА СЛИКА ИМА НА НАСЛОВНАТА СТРАНА и повеќе од половина не го знаевте :pos:
И јас имам Деловна етика и колку што знам цела „книга“ има 38 страни, плус уште 15 страни дополнителен материјал. Почнувам да се чувствувам како да сум на приватен факултет :pos: Се разбира ако ги исклучам другите предмети :pos:

Ne be ta skriptata od 38 strani e za prv kolokvium ne e za cel ispit, kolku so razbrav, ali sepak malku bilo, okolu 70 strani se na se :)

Ne be ta skriptata od 38 strani e za prv kolokvium ne e za cel ispit, kolku so razbrav, ali sepak malku bilo, okolu 70 strani se na se :)
Јас колку што разбрав (а обично добро разбирам :)) таа е за цел испит + уште 10-15 дополнителни страници :)

Јас колку што разбрав (а обично добро разбирам :)) таа е за цел испит + уште 10-15 дополнителни страници :)

89 страни(со сите ливчиња кога ке собереш) цел испит! Све се паѓа од тоа (поточно сите поделби). И јас мислев како наумдб... али не беше така :)

mamma mia aj te molam daj mi broj na Petre
eve moj email
outlawz_9111@hotmail.com

ej aj nakoj da mi kaze dali matematika e strasno na ekonomski please
:sekss:

Ај некој нека ми каже дали предметите во економски важат само за еден семестар или паК ЗА цела година:jaj:

89 страни(со сите ливчиња кога ке собереш) цел испит! Све се паѓа од тоа (поточно сите поделби). И јас мислев како наумдб... али не беше така :)

Kade moze da se najde skriptata so site tie dopolnitelni "livcinja" po etika? :pos2:Dali e istiot materijal od lani ili ovaa godina ima nesto izmeneto i plus dodadeno? :toe:Imate li informacii koga e zakazan kolokviumot po istiov predmet?????

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom