Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Moze li nekoj da pise so kako ke ima na ispitov po ekonomika,koi temi se izostaveni i normalno dali e tesko ???? fala odnapred

Pravi li Slave problemi za ocenki,poso imam 10 asistentot so mi dodade 5 boda za neso so mu kucav nekoj tekst.Valjda ovoj ne e do tolku...:toe:

MANAGEMENT PRETHODNATA SESIJA ja spusti granicata do 16 poeni (tie sto imaat na ispit od 16-51 polagaa dopolnitelno 3 kolokvium) SEGA NEMA LI NEKOJA TAKVA OPCIJA ????????? DOPOLNITELNA KE IMA LI ????

Па нема да биде... тогаш истакна одма дека ќе се полага дополнителен, сега ја спушти границата на триесет и пак поените се слаби... Не верувам дека ќе има поправен, тоа е :raz:

Па нема да биде... тогаш истакна одма дека ќе се полага дополнителен, сега ја спушти границата на триесет и пак поените се слаби... Не верувам дека ќе има поправен, тоа е :raz:
ama NEMASE istaknato so kolku se polozuva denes ???? ili imase ????

дали знае некој дали има резултати од англиски2 испитот или од политика на социјален развој(3 кол.)

знае некој кои страни требаат за 2 кол. еколошки менџмент?

знае некој кои страни требаат за 2 кол. еколошки менџмент?

Od "Ekonomski aspekti na zastita za zivotna sredina" treba: 36-40, 89-109, 113-119, 175-180, 187-219. Bar taka imam zapisano. Idi si u libro kazi im za vtor kolokvium ke ti dadat :helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom