Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
МожеСакам да прашам дали можеш да презапишеш предмет од прва година од летен семетср за во трета летен семетар или мора да биде во втора?
shift + 2ndf + logantilog како се пресметува ?На пример на 1.68214 кој е антилог ? Решението во вежбите е 48.09 , и добиено е со antilog а како се пресметува тоа нема објаснето
едит : дали можам да го пресметам antilog-от на дигитрон и како ?
Дали мене ми се причинува или англиски онака од ракав ги пишува оценките?![]()
shift + 2ndf + log
ако не е вака пиши има повеќе видови дигитрони
Само јас незадоволен. Ми делува дека ги пишува оценките според другите оценки у семестарот. Јас слабо положив, слаба оценка и англискиНезнам за тебе , ама ја зедов 7ца на пола недопишан тест и тоа БЕЗ семинарска , со семинарска 8Страшно
Само јас незадоволен. Ми делува дека ги пишува оценките според другите оценки у семестарот. Јас слабо положив, слаба оценка и англиски![]()
Не оставам вака оваЈас така во втора година , со уште 2 - 3ца колеги иста група , се исто напишано имавме сите на еден му стаил 35 поена на еден 52 на друг 43...
Здраво на сите) Некој случајно да не има прашања по Анализа на финансиски извештаи....Хартии од вредност и портфолио менаџмент...Маркетинг менаџмент...Доколку има некој ако може да ги пише....Однапред Ви благодарам
))))