Економски факултет- Штип

• Креатор на темата Креатор на темата AFI
  • Време на започнување Време на започнување
За понеделник статистика се загрева ли некој ? Ај па ако има некој шо ќе полага во понеделник ми треба да го прашам нешто , или нека ми пише инбокс :)

Nekoe prasanje za zavrsen po Osnovi na Menadzment od Trajce Micevski?
2 група

1.Влијателни фактори
2.Организирање 71 prv
3.План поим 52 prv
4.Структурен капитал 9 vtor
5.Лична Изедначеност
6.Елементи на контрола 111 prv
7.Начини на координирање 100 prv
8.Технички аспект
9.Група поим 70 vtor
10.Менаџмент деф. 1 prv
11.Трансакциско раководење 51 vtor
12.Посредна и непосредна комуникација 106 vtor
13.Формален авторитет 117 vtor
14.Теорија X ( од табелата) 29 prv
15.Организациско дизајнирање 74 prv
1 grupa
1.Koncepciska sposobnost
2.teroja Y 29 prv
3. Planiranje 48 prv
4. Organizaciska struktura 73 prv
5. Percepcija 57 vtor
6. Etika 1 vtor
7.Suprezviziska uloga
8. Upravuvanje so operacii 138 prv
9. F-ri na vnatersna motivacija 128 vtor
10.Covecki kapital 7 vtor
11. Kohezija 75 vtor
12. Sociolosko glediste
13.Intuitivno odlucuvanje 137 vtor
14.Racionalnost
15.Mrezna organizacija 38 prv
--- надополнето: 9 февруари 2014 во 02:52 ---
За понеделник статистика се загрева ли некој ? Ај па ако има некој шо ќе полага во понеделник ми треба да го прашам нешто , или нека ми пише инбокс :)
Прашај, мислам дека се сеќавам за статистика :D

Последно уредено од модератор:
Прашај, мислам дека се сеќавам за статистика :D

antilog како се пресметува ? :) На пример на 1.68214 кој е антилог ? Решението во вежбите е 48.09 , и добиено е со antilog а како се пресметува тоа нема објаснето :(

едит : дали можам да го пресметам antilog-от на дигитрон и како ?

antilog како се пресметува ? :) На пример на 1.68214 кој е антилог ? Решението во вежбите е 48.09 , и добиено е со antilog а како се пресметува тоа нема објаснето :(

Ova povrzano so matematika a toa slaba strana Neka se javi nekoj matematicar :D
Mislam deka bese so 2nd F kopceto na digitronot. Probaj vidi dali e taka:)

Ova povrzano so matematika a toa slaba strana Neka se javi nekoj matematicar :D
Mislam deka bese so 2nd F kopceto na digitronot. Probaj vidi dali e taka:)

Ааај можда до утре ќе се најде некој статистичар :D

Економетрија завршен - што дава?
И дали ги знае некој трите прашања што ги дава

Финансиско моделирање во Excel

Практични примери базирани на познати теоретски концепти од областа на финансиите, банкарството и пазарот на капитал

Обуката ќе се одржи на 22 и 23 февруари (сабота и недела) со почеток во 10 часот

Повеќе информации на: http://educorner.mk/?page_id=227

8eed.jpg

Колеги, до кога е рокот за упис на семестар ?​

Од понеделник почнуваме со предавања?
И кога планираат да постават распоред? Не сакам да упишам семестар со изборен предмет кој го држи професор кој не ми е по кеф бидејќи разбрав дека ги менувале комбинациите на професори.

И кога планираат да постават распоред? Не сакам да упишам семестар со изборен предмет кој го држи професор кој не ми е по кеф бидејќи разбрав дека ги менувале комбинациите на професори.
Да, од пон. почнуваат предавањата.

А ако сакаш да бидеш сигурен околу проф. и асис., оди на студентски и прашај. Имаат таму список уште од пред 2 недели околу распоредот на професорите по сите предмети.

ovako, mi trebit nekoj podatoci zaa dogovor za prevoz preku vozdusen pat neam pojma so pretstavljat to go najdov vo zakon za obligacioni odnosi premn e dolgo i mi trebit neso skrateno da podnapisam -.-

Море ќевето нивно , Пејковски златен професор со Круме ми го сменија по 2 предмета :( Инаку има излезено распоред за сите. Со среќа летниов семестар , па не ќе е на лошо и да го заокружиме со сите положени :)

Море ќевето нивно , Пејковски златен професор со Круме ми го сменија по 2 предмета :( Инаку има излезено распоред за сите. Со среќа летниов семестар , па не ќе е на лошо и да го заокружиме со сите положени :)
Ни Круме не е лош. Често знае да заебе но у глобала добар е :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom