Економски факултет- Штип

• Креатор на темата Креатор на темата AFI
  • Време на започнување Време на започнување
Остави студентскиот календар - нема шанси да почнат од 27ми мај, прекасно е. Што ќе правиме уште цели 5 недели на предавања и вежби, песнички ќе си пееме ?

На сите евидентни листови сме потпишани по 7 пати, така да простата математика доволно кажува дека уште 3 потписи (3 недели) остануваат до крајот на предавањата. А завршат ли со нив, ќе тропнат на врата и колоквиумите. По еден предмет имаме блок вежби секоја втора недела и асистентката на последните вежби ни кажа сите да ги спремаме семинарските и презентациите за наредната недела, бидејќи е можно да ни бидат последни вежби ..

До сега се одеше според студентскиот календар првите колоквиуми, априлската сесија.. (не тврдам дека ќе биде така и овојпат).
Од каде 5 недели???
Имаме една неработна недела така што остануват 3 цели работни недели до 27-ми.

ќе можи ли мала помош околу портфолиото по ХВ, порфтолио менаџмент, како треба да изгледа првиот неделен извештај, 4та јавете се, или лански 4та :(

Остави студентскиот календар - нема шанси да почнат од 27ми мај, прекасно е. Што ќе правиме уште цели 5 недели на предавања и вежби, песнички ќе си пееме ?

На сите евидентни листови сме потпишани по 7 пати, така да простата математика доволно кажува дека уште 3 потписи (3 недели) остануваат до крајот на предавањата. А завршат ли со нив, ќе тропнат на врата и колоквиумите. По еден предмет имаме блок вежби секоја втора недела и асистентката на последните вежби ни кажа сите да ги спремаме семинарските и презентациите за наредната недела, бидејќи е можно да ни бидат последни вежби ..
ТАЧНО :)
--- надополнето: 30 април 2013 во 02:27 ---

ТАЧНО :)

Ништо, празниците така се погодија и оваа недела цела ја сметаат за неработна. Aвтоматски добиваме недела плус настава и колок. ќе почнат од 27ми .. :)

ПС - Ај пишете прашања за втор колок. (а може и за завршен) по МПЦ. Се изгорев јас на првиот, а дел од студентите што ги добиле прашањата од поголемите извадија убави поени. Проф. ги вртел истите прашања.

• Ми се допаѓа
Reactions: AFI
ДА НЕ ИМА НЕКОЈ ПРАШАЊА ПО МАРКЕТИНГ МЕНАЏМЕНТ ОД РИСТЕ ТЕМЈАНОВСКИ . :)

Ајде некој прашања по ФПИ.
Ќе има частовка ако се паднат тие ;)

Hellllllllllllllllp FPI ima 209 stranii Ve molimee bidete malku humani da ne ne sotrat :place:

:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm: де казувајтее некои прашања бидете колегијални :D :D :D

Ептен е лесно ФПИ, утре ќе почнам да учам :icon_lol:
За еден ден има на вода да научам 200 страни :pos:

На клада треба да се стават и пеплосат сите таму ! Неодговорни и непрофесионални ѓубриња .. :mad:

Колеги историја на економска мисла само карактеристиките ле се паѓаат на раскажување ???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom