Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Може ли некој од постарите колеги да каже како е на втор колоквиум Макроекономија, дали има задачи и какви и сл.

Да не' знае некој на која сметка треба да се уплати за уверение за положени испити и за потврда за редовен студент на економски факултет? Ако има некој примерок од уплатниците може да ги ми ги слика?

Едно прашање до студентите на сметководство и ревизија на Економскиот факултет во Скопје - дали има многу математика на напредно ниво? Во гимназија учиме математика, но не ми оди а сакам да се запишам тука..

Последно уредено од модератор:
Едно прашање до студентите на сметководство и ревизија на Економскиот факултет во Скопје - дали има многу математика на напредно ниво? Во гимназија учиме математика, но не ми оди а сакам да се запишам тука..
Не, но имаш сметководства и позаебан е од сите други смерови, барем така зборат сите колеги. Ќе треба асално да учиш. Но, сепак нели има и краен резултат, а тоа ти е дека од сите економски смерови најлесно доаѓаш до работа. Ако има нешто, тука сме да објасниме :D

Дечки ќе ми каже некој колку и какви отворени прашања се паѓаат на втор колоквиум меѓународни финансии?

Се паѓаат ли истите прашања Дел. комуницирање втор колоквиум? И знае ли некој како е на испит Теорија на организација?

Нема.
Ама, ако не си снаодлива со бројки барај си друг смер.

Ако математиката сметаш дека е „страшна“, ќе видиш многу „пострашни“ работи на тој смер...

Во прва година, трговско, економија и сметководство дали е се на заокружување? или има и отворени прашања?
фала однапред :)

Во прва година, трговско, економија и сметководство дали е се на заокружување? или има и отворени прашања?
фала однапред :)
На заокружување се и нема отворени прашања.

Основи на маркетинг освен лани, има давано и претходни години поправен втор колоквиум?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom